Arkadan iş çevirmesinler

21.03.2020 - 17:02 | Son Güncellenme: 21.03.2020 - 17:09

Arkadan iş çevirmesinler

Youtube kanalı PlaySpor'un #EvdeKal kuşağına konuk olan eski Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Okay Karacan ve Orkun Yazgan'ın sorularını cevapladı. Kartal, Fenerbahçe'den teklif alıp almadığından performansına kadar bir çok konuda konuştu.

Ben şov yapmam

Ekibim ve ben bu süreçte kendimizi ve işimizi geliştiriyoruz. Ama bunu medya ile birlikte yapıp işi şova dökmüyorum. Türkiye'de bazı teknik adamlar hakkında olumsuz algı oluşturularak hak etmedikleri şeyler yaşatılıyor. Futbol sabır ister. Sihirbaz değilsiniz. Biz mesela ekibimle sürekli Avrupa futbolunu yerinde analiz ederiz ama şovunu yapmayız.

Muhasebeye sorsunlar!

Geçen sezon Rizespor, Okan Buruk'la ligi 41 puanla 11. bitirmiş. Ben gittiğimde 17 futbolcu ayrılmıştı. Yeni takım kurduk. Üstelik maliyetleri belli. Muhasebeye sorabilirler. Sabır gerekiyor. Fenerbahçe'den teklif almadım. Hakkımda bazı asılsız haberler oldu... Bir değerlendirme yapılacaksa, ben Fenerbahçe'de hangi şartlarda çalışıp neler yapmışım onlara bakılsın. Algıyla, yandan, arkadan işlerle olmaz bu.

Oğlum Fenerbahçe'de kaptan

Oğlum Emre, Fenerbahçe U-17 Takımının kaptanı ve sol beki. Maçları onunla da izleyip analiz ediyorum. Benimle analiz yapa yapa antenör gibi oldu.

Önce insan olacak

Oğlumun futbolcu olması önemli değil. Önce namuslu olacak. Takımına, formasına, malzemecisine sahip çıkacak. İnsan olacak. Futbolcu olup olmaması onun nasibi...Hayatımda hiç kulis yapmadım. Kulisle gelen kulisle gider. Rızkı da veren Allah'tır. Bazı kulüpler teklif yapıp “Evet dersen bu gece hocayı yollarız” dedi. Öyle dedikleri için bir daha onlarla görüşmedim.

Senin için hazırladığımız haberler