Arkadiusz Milik kimdir, kaç yaşında? Arkadiusz Milik'in Transfermarkt değeri nedir?

20.06.2018 - 21:59 | Son Güncellenme: 21.06.2018 - 01:03

Napoli'de forma giyen Arkadiusz Milik'in Galatasaray'a kiralık olarak transfer edileceği iddia edildi. Galatasaray taraftarları ise heyecanla transferin detaylarını araştırıyor. BeIN Sports'un haberine göre sarı-kırmızılı ekip Polonyalı futbolcuyu ikna etmesi durumunda imzayı attıracak. Biz de Napoli'de forma giyen Polonyalı golcü ile ilgili detayları derledik. Peki, Arkadiusz Milik kimdir, kaç yaşında? Arkadiusz Milik'in Transfermarkt değeri nedir? İşte detaylar...

Arkadiusz Milik kimdir, kaç yaşında? Arkadiusz Milik'in Transfermarkt değeri nedir?

Galatasaray'ın kiralık anlaşmasına vardığı iddia edilen Milik kimdir? Sarı-kırmızılı taraftarların merak ettiği soruların cevapları haberimizde... beIN Sports'un haberine göre, Galatasaray Arkadiusz Milik'in kiralanması konusunda kulübü Napoli ile prensipte anlaştı. Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Bu bağlamda Napoli'de forma giyen Polonyalı Milik ile anlaşıldı. Peki, Arkadiusz Milik kimdir, kaç yaşında? Arkadiusz Milik'in Transfermarkt değeri nedir? İşte detaylar...

Arkadiusz Milik kimdir?

Polonya futbolunun en yetenekli isimlerinden birisi olarak gösterilen Arkadiusz Milik, 28 Şubat 1994 doğumlu. 24 yaşındaki santrfor 2013 yılında Bayer Leverkusen formasıyla Avrupa'ya adım attı. Bundesliga'da ilk sezonunda istenileni veremeyen önce Ausburg'a arından Ajax'a kiralandı. Ajax'ta gösterdiği performansla Avrupa'nın devlerini peşine takan Polonyalı golcü 32 milyon Euro'ya İtalyan devi Napoli'ye imza attı.

Polonya Milli takımında da oynayan Milik geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla Serie A'da 15 maçta 5 gol atarken, 1 asist yaptı. Milik Napoli formasıyla toplamda ise 17 maçta 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Polonyalı futbolcu Milik'in kulübü Napoli ile 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Arkadiusz Milik Transfermarkt değeri: 20 milyon Euro

Galatasaray'a mı transfer olacak?

Galatasaray'da transferde sıcak saatler yaşanıyor.

beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray, Arkadiusz Milik'in kiralanması konusunda kulübü Napoli ile prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılı yönetim oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

2018-2018 sezonunda 17 maça çıkan 24 yaşındaki Polonyalı santrfor, 6 gol atma başarısı gösterdi.

Abdurrahim Albayrak'tan Milik açıklaması

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Napoli forması giyen Arkadiusz Milik hakkında A Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak, A Spor'a yaptığı açıklamada Arkadiusz Milik ile ilgilenmediklerini ve kesinlikle gündemlerinde olmadığını ifade etti.

Galatasaray hakkında kısaca bilgiler

Galatasaray Spor Kulübü merkezi İstanbul'da olan, özellikle Galatasaray Futbol Takımı ile tanınan spor kulübü.

1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından, öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulüp, futbol branşında 20 kez Lig şampiyonu olmuş, 17 kez Türkiye Kupası ve 15 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış; 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır. Futbol liglerinde üçüncü ve dördüncü yıldızı takan ilk takımdır.

Galatasaray SK, güncel olarak futbol (erkekler), basketbol (erkekler ve kadınlar) ve voleybol (bayanlar ve erkekler) dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir.

2004 yılında Polonya'nın Poznań şehrinde gerçekleşen 23 Yaş Altı Dünya Kürek Şampiyonası'nda yarışan İhsan Emre Vural ve Ahmet Yumrukaya ikilisi, hafif kilo iki tek kategorisinde şampiyon olarak, Türkiye'nin kürekteki ilk şampiyonluğunu kazandırdılar.

2008 yılında Galatasaray (tekerlekli sandalye basketbol takımı), IWBF Şampiyonlar Ligi finalinde Alman rakibi RSV Lahn-Dill'i 63-51 yenerek şampiyon oldu. Daha sonra Galatasaray, Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Kitakyushu Kupası'nda Kanada'nın British Columbia takımını 77-62 mağlup ederek, namağlup şekilde şampiyon oldu.[5] 2012 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası final maçında Almanya'nın RSV Lahn-Dill takımıyla karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 65-79 kaybederek Avrupa ikincisi oldu.

2009 yılında ise Galatasaray (kadın basketbol takımı), Eurocup finalinde İtalya'nın Cras Basket Taranto takımını 82-61 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

2013-2014 sezonu Euroleague Women 8'li finalleri için Rusya'nın Ekaterinburg şehrindeki turnuvada grubunu 2. sırada bitiren Galatasaray Odeabank yarı finalde ev sahibi UMMC Ekaterinburg'u 77-70 yenerek tarihinde ilk kez finale kalmış ve finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek Avrupa'nın 1 numaralı kupası olan Euroleague Women'ı müzesine götürmüştür.

2013-2014 sezonunda Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştiren Galatasaray Spor Kulübü, yarıştığı futbol, erkek basketbol, kadın basketbol, tekerlekli sandalye basketbol, bayan voleybol ve erkek voleybol branşlarında mücadele ettikleri branşların tamamında aynı sezon içerisinde kendi branşlarının Şampiyonlar Liglerinde mücadele ederek ulaşılması zor bir başarıya imza atmıştır.

2015-2016 yılında ise Galatasaray, ULEB Cup finalinde Fransa'nın Strasbourg IG takımını 78-67 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

Senin için hazırladığımız haberler