Arkas Spor, maç oynanacak gibi hareket ediyor

30.11.2015 - 10:57 | Son Güncellenme: 30.11.2015 - 10:57

DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın Rus ekibi Belogorie ile karşılaşacak Arkas Spor, rakibinin , İzmir'e gelmeyeceğini açıklamasına rağmen müsabaka oynanacak gibi hazırlıklarını sürdürüyor.

Arkas Spor'un dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Bahadır Osman, yaptığı açıklamada, Belogorie'nin menajeri aracılığıyla karşılaşmayı oynamak için İzmir'e gelmeyeceğini kendilerini iletmesine rağmen maç için hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydetti.

Maçın İtalyan gözlemcisinin İzmir'e geldiğini Yunan hakem Epaminondas Gerothodoros ile Makedon hakem Nikola Micevski'nin de gün içinde İzmir'de olacağını aktaran Osman, "Rus ekibinin normal şartlarda dün saat 19.00'da İzmir'de olması gerekiyordu. Biz kendilerini karşılamak üzere havalimanına bir otobüs de gönderdik ancak gelmediler. Müsabakanın teknik toplantısı bugün yapılacak" dedi.

Arkas Spor ile Rus Belogorie arasında oynanması gereken müsabaka yarın saat 19.00'da başlaması gerekiyordu. Bu müsabaka öncesinde 2 maçta 5 puanı bulunan Arkas Spor, Belogorie'nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

A Grubu'nun diğer karşılaşmasında Alman Recycling Volleys ile Bulgar Marek Union-Ivkoni 2 Aralık Çarşamba günü Berlin'de mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler