Arkas Spor'da hedef yarı final

09.03.2018 - 12:47 | Son Güncellenme: 09.03.2018 - 12:47

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, hedeflerine ulaşmak için play-off çeyrek final ikinci maçında Maliye Piyango'yu bir kez daha yenmeleri gerektiğini bildirdi.

Play-off çeyrek finali ikinci maçında Maliye Piyango'yu seyircisinin desteğiyle 3-0 mağlup ederek seride durumu 1-1 eşitleyen Arkas Spor, rakibiyle 10 Mart Cumartesi günü İzmir’de bir kez daha karşılaşacak.

İki galibiyete ulaşan tarafın yarı finale yükseleceği serinin son maçı Vestel Venus Atatürk Voleybol Kompleksi'nde saat 17.00'de başlayacak.

Mavi-beyazlı ekip, rakibini hangi skorla olursa olsun yendiği takdirde yarı finale çıkacak.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, yaptığı yazılı açıklamada, tribün desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Serinin İzmir'deki ikinci maçında tribünlerin coşkusu takıma itici güç oldu. İyi voleybolumuzu skora yansıtıp seriyi 1-1'e getirdik. Hedeflerimiz büyük ve buna ulaşmak için Maliye Piyango'yu bir kez daha yenmemiz gerekiyor. Bu önemli maçta İzmirli voleybolseverleri bir kez daha yanımızda görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler