Arne Slot, Liverpol'a ilk yıldızını getiriyor! Timber...

01.05.2024 - 18:14 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 18:20

Gelecek sezon Liverpool'da teknik direktörlük görevini üstleneceği iddia edilen Arne Slot'un ilk hedefinin Quinten Timber'i transfer edeceği yazıldı. Detaylar...

Arne Slot, Liverpol'a ilk yıldızını getiriyor! Timber...

AJANSSPOR HABER

Jürgen Klopp'un ayrılık kararının ardından takımın başına Arne Slot'u getirmeye hazırlanan Liverpool'da, 45 yaşındaki Hollandalı teknik adamın takıma transfer listesi sundu. Listenin başında ise Feyenoord forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Quinten Timber yer aldı.

Quinten Timber geliyor

Rudy Galetti'nin haberine göre yeni sezonda Liverpool'un teknik direktörü olacak olan Arne Slot, Feyenoord'un yıldız orta sahası Quinten Timber'ı getirmeye hazırlanıyor.

Arne Slot'un transferde etkisi olacak

Arsenal'de oynayan Jurrien Timber'ın kardeşi olan 21 yaşındaki orta saha için birçok takımın peşinde olduğu fakat Arne Slot sebebiyle oyuncunun Liverpool'a sıcak baktığı da söylendi.

8 gol 9 asist

Bu sezon Feyenoord formasıyla 43 resmi maça çıkan Quinten Timber bu karşılaşmalarda 8 gol, 9 asistlik skor katkısı sağladı.

Sneijder'den Arne Slot'a tavsiye

Wesley Sneijder, Hollanda'da yayınlanan Veronica Offside programında Liverpool'a teknik direktör olması beklenen Arne Slot'a tavsiyelerde bulundu.

Sneijder, "Liverpool, Feyenoord'dan katbekat büyük. Çok daha fazla baskı olacak. Çok fazla Hollandalı oyuncu alma konusunda da dikkatli olsun. Madrid'de bunu yaşadım. İlk gittiğimde Ruud van Nistelrooy, Royston Drenthe ve Arjen Robben vardı. Ertesi yıl Klaas-Jan Huntelaar ve Rafael van der Vaart da geldi." dedi.

Programın konuklarından Dick Advocaat, "O zaman gruplaştınız değil mi?" şeklinde Sneijder'e takıldı.


Sneijder, "O kadar çok Hollandalı bir yerde olursa İspanyolca konuşmaz ve hemen ana dilini konulşur. Slot, Liverpool'da bundan kaçınmalı. Çok fazla Hollandalıyı transfer etmemeli." tavsiyesinde bulundu.

Liverpool'da kaç Hollandalı futbolcu var?

Liverpool'da Virgil Van Dijk, Cody Gakpo ve Ryan Gravenberch ile birlikte üç Hollandalı oyuncu var.

Senin için hazırladığımız haberler