Arsenal, Dusan Vlahovic için 85 Milyon Euro veriyor

Ali Bozkurt
02.12.2021 - 21:21 | Son Güncellenme: 02.12.2021 - 21:29

Arsenal, Fiorentina'nın genç yıldızı Dusan Vlahovic için servet döküyor. İngiliz devi, Sırp yıldızı transfer etmek için 85 milyonu gözden çıkardı. İşte detaylar...

Arsenal, Dusan Vlahovic için 85 Milyon Euro veriyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig ekiplerinden Arsenal, İtalya Serie A'da Fiorentina forması giyen Dusan Vlahovic'in önüne servet sermeye hazır olduğu iddia edildi. Sırp yıldız için dünya devleri ile yarışa giren Arsenal, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için 85 milyonluk bonservis ödemeye hazır...

La Gazzetta dello Sport haberine göre, Premier Lig ekibi Arsenal genç oyuncuyu transfer etmek için 85 milyon euroyu gözden çıkardı. Genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Arsenal, en yüksek teklif veren takım olduğu iddia edildi. 

İtalya basını ise, Fiorentina'nın Sırp golcüsü Dusan Vlahovic, Newcastle United'ın listesinde. Genç yıldız için Juventus da devrede ancak Newcastle United'ın transferden çekilmeye niyeti yok. Arsenal'ın da devreye girmesi sonrası pazarlığın daha da sertleşeceği konuşulmaya başlandı. 

Fiorentina’nın yeni sözleşme teklifini reddeden Sırp forvetin kontratı Haziran 2023’te sona erecek. Mor Menekşeler’in Vlahovic için 90 milyon euro bonservis talep edeceği tahmin ediliyor.

21 yaşındaki futbolcu ile Arsenal'ın yanı sıra Juventus, Milan, Manchester City, Tottenham, Newcastle United ve Manchester United ilgilendiği iddia ediliyor.  Fiorentina'nın Sırp golcüsü Dusan Vlahovic, bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada 14 gol atma başarısı gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler