Arsenal - Nottingham Forest: 2-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
12.08.2023 - 17:36 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 17:42

Son dakika | İngiltere Premier Lig'de Arsenal, Nottingham Forest karşısında 2-1 kazandı. Goller Nketiah ve Saka'dan geldi. İşte maç sonucu ve yazılı özet.

Arsenal - Nottingham Forest: 2-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Arsenal, Premier Lig'de yeni sezonun ilk maçında Nottingham Forest'i seyircisi önünde 2-1 yendi. Topçular'ın galibiyet golleri ilk yarıda geldi.

Maç 30 dakika geç başladı

Maç, Emirates Stadyumu turnikelerindeki arıza ve taraftarların tribünlere geç girmesi nedeniyle 30 dakika ertelemeli başladı. Buna karşın Arsenal, ilk düdükten itibaren oyuna hakim oldu.

Topçular'da siftahı Nketiah yaptı

Forest defansını ablukaya alan Arteta'nın öğrencileri, Nketiah'ın 26. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Gabriel Martinelli'nin şık pasını affetmeyen Nketiah, Arsenal'in yeni sezondaki ilk golünü kaydetti.

İlgini Çekebilir
Zakharyan bilmecesi, yeni takımı belli oluyor!
Habere Git

Bukayo Saka, 6 dakika sonra uzaklardan şık bir şutla çerçeveyi buldu ve Arsenal'i 2-0 öne geçirdi. Arsenal ikinci yarı gaz kesti. Taiwo Awoniyi'nin 82. dakikadaki golü farkı bire indirse de, Arsenal skoru tutmayı başararak, karşılaşmadan galibiyetle ve üç puanla ayrıldı.

Sıradaki rakip Palace

Arsenal sonraki maçta Crystal Palace'a konuk olacak. Sezona puansız başlayan Notthingham ise Sheffield'la sahasında kozlarını paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler