Arsenal, Hakan Çalhanoğlu ve Muhammed Kudus'ü Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
01.12.2022 - 08:42 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 09:02

Transfer haberleri... Arsenal, Hollanda Ligi'nde Ajax forması giyen Muhammed Kudus ve Inter'de oynayan Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

Arsenal, Hakan Çalhanoğlu ve Muhammed Kudus'ü Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu sezon hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de İngiltere Premier Ligi'nde yoluna emin adımlarla ilerleyen Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, iki yıldız oyuncuyla ilgileniyor. İşte detaylar...

Arsenal, Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

Inter Live'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi, İtalya Serie A Ligi takımlarından Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu ile ilgilendiği belirtildi.

30 milyon Euro

Haberde, milli oyuncunun Arsenal kulübüne yaklaşık olarak 30 milyon Euro'ya mal olabileceği ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza 3'lü kanca
Habere Git

Aston Villa da devrede

Ayrıca, Arsenal'ın dışında Aston Villa'nın da Hakan Çalhanoğlu için devrede olduğu öğrenildi. 

Inter devam etmek istiyor

28 yaşındaki milli futbolcunun performansından oldukça memnun olan Inter kulübü, 30 Haziran 2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan başarılı oyuncunun kontratını da uzatmak istiyor.

Inter kariyeri

Inter ile 66 maçta sahaya çıkan Çalhanoğlu, 11 gol ve 18 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Üç federasyona kilit vurulabilir!
Habere Git

Muhammed Kudüs de listede

Öte yandan Arsenal, Hakan Çalhanoğlu'nun dışında bir oyuncuyla daha yakından ilgileniyor. Mirror'da yer alan habere göre; İngiliz kulübü, Ajax forması giyen ve Dünya Kupası'nda Gana ile başarılı bir performans ortaya koyan Muhammed Kudüs'ü kadrosuna katmak istiyor.

Temasa geçildi

Haberde, Arsenal kulübünün 22 yaşındaki oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği ve ocak ayında bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. 

Birçok takım peşinde

Arsenal'ın dışında Liverpool, Tottenham ve Newcastle United gibi birçok takımda yıldız oyuncunun peşinde. Kudüs, 2020 yılında Nordsjaelland'dan 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Hollanda devine transfer olmuştu. Sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden başarılı oyuncu çıktığı 65 maçta 15 gol ve 6 asist ile oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler