Arsenal resmen açıkladı! Mohamed Elneny ve Cedric Soares müjdesi...

Özgür Koç
03.06.2024 - 14:03 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 14:13

Premier Lig ekibi Arsenal, aralarında isimleri transferde Süper Lig ekipleriyle anılan Mohammed Elneny ve Cedric Soares'in de yar aldığı 22 futbolcu ile yollarını ayırdığını açıkladı. İşte detaylar...

Arsenal resmen açıkladı! Mohamed Elneny ve Cedric Soares müjdesi...

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Premier Lig'de sezonu Manchester City'nin ardından 2. sırada tamamlayan Arsenal, yeni sezonun kadro planlamasına başladı.

22 futbolcu ile yollar ayrıldı

İngiliz ekibi 20 haziran itibariyle sözleşmesi bitecek olan ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 22 futbolcuyla yollarını ayırdığını açıkladı.

Bu futbolcular arasında adı transferde Süper Lig ekipleriyle anılan bir dönem Beşiktaş forması giyen Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny ve Portekizli sağ bek Cedric Soares de yer alıyor. 

Arsenal'in vedalaştığı 22 futbolcunun isimleri şöyle:

Mohamed Elneny, Cedric Soares, Mauro Bandeira, Omari Benjamin, Luis Brown, Catalin Cirjan, Noah Cooper, Sabrina D'Angelo, Hanry Davies, Ovie Ejeheri, Taylor Foran, Hubert Graczyk, James Hillson, Henry Jeffcott, Tyreece John-Jules, Alex Kirk, James Lannin-Sweet, Kaylan Marckese, Vivianne Miedema, Arthur Okonkwo, Kamarni Ryan, Kido Taylor-Hart.

Bu sezon 6'şar maçta forma giydiler

31 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny ve 32 yaşındaki Portekizli sağ bek Cédric Soares bu sezon Arsenal formasıyla 6'şar maçta forma giyerken gol ve asist üretemediler.

Senin için hazırladığımız haberler