"Arsenal sakatlığımı gizledi"

12.05.2020 - 16:21 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 16:26

"Arsenal sakatlığımı gizledi"

İspanya La Liga ekipleriden Celta Vigo forması giyen Denis Suarez, geçtiğimiz sezon Arsenal'de neden oynayamadığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. The Athletic'e konuşan İspanyol oyuncu, Arsenal günlerinde yaşadıklarının kimsenin bilmediğini ve kulübün kendisinin sakatlığını gizlediğini iddia etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Acılar içinde antrenman yaptım."

Geçtiğimiz sene sakatlıklar nedeniyle yaşadıklarını anlatan Denis Suarez: "Çok üzgünüm. Çünkü Arsenal taraftarlarının geçen sene yaşadığım durumu gerçekten anladığını düşünmüyorum. Acılar içinde antrenman yaptım. Bu acılar öyle bir seviyeye geldi ki artık bu durum sürdürülemez bir hale dönüştü. En iyi şekilde oynayacak ya da performansımı gösterecek durumda değildim. Unai Emery, kendi performansımın %50'sine bile yakın olmadığımı bildiği için beni oynatmadı. Bana Iwobi-Mkhitaryan yerine sağ kanat olarak oynayabilirsin dedi. Bu benim en iyi pozisyonum değildi ancak oynayabileceğimi düşündüm. Emery, kanatta oynamam için bana ısrar etti. 'Buraya gel. Sen oynayacaksın. Oyna, oyna ve oyna... Eğer oynarsan seninle imzalayabiliriz' ifadelerini kullandı.

"Sakatlıklar sır gibi saklanıyor"

"Sakatlığım sebebiyle oynamadığım zaman insanlar konuşmaya başladı. Sürekli 'Denis'e neler oluyor? Buraya kiralık geldi ama oynamıyor' sorular sormaya başladı. İspanya'da bir sakatlık veya problem olduğu zaman kulüp basın için bir açıklama yapar ve insanları bilgilendirirdi. Ancak İngiltere'de durum böyle değil. Orada sakatlıklar bir sır gibi saklanıyor. Çok fazla gizem var."

"Arsenal'in potansiyeli..."

Arsenal'in potansiyelinden bahseden İspanyol oyuncu: "Koştuğum, şut çektiğim ya da pas attığım zaman çok keskin bir acı yaşıyordum. Kondisyon seviyem %30'larda gibiydi. Kötü günler geçirdim
ama Arsenal'in yeri ayrı benim için. Arsenal'in inanılmaz bir büyüme potansiyeli var. 5 ay boyunca orada kaldım ancak bunu hissedebildim. Bazı kaliteli oyuncuları, finansal potansiyeli ve tutkulu bir taraftar kitlesi var. Bunlar başarıyı getiren şartlardır. Arsenal'de bu şartlar fazlasıyla var. Çok yakında eski günlerinlerine döneceklerdir."

Senin için hazırladığımız haberler