Arsenal, Leandro Trossard'ı Transfer Etti

Orhan Gülek
20.01.2023 - 18:56 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 19:08

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Leandro Trossard'ın transferi için kulübü Brighton ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Arsenal, Leandro Trossard'ı Transfer Etti

AJANSSPOR - HABER

Arsenal, ara transfer döneminde kadrosuna Leandro Trossard'ı kattı. Londra ekibinden yapılan açıklamada, Belçikalı futbolcu için Brighton ile anlaşma sağladığı ve oyuncuyla uzun süreli bir kontrat imzalandığı aktarıldı.

Manchester United maçında oynayacak

Arsenal, ayrıca Trossard için gerekli tüm belgelerin hazırlandığını ve pazar günkü Manchester United karşılaşmasına yetişmesinin beklendiğini duyurdu.

Leandro Trossard'ın performansı

Öte yandan Arsenal'in 28 yaşındaki futbolcu için 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

Leandro Trossard, bu sezon Brighton formasıyla 17 resmi maça çıktı ve bunların 16'sında ilk 11'de yer aldı. 28 yaşındaki Belçikalı sol kanat, 7 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Lider Arsenal tam gaz! Tottenham deplasmanında 3 puan...
Habere Git

Mikel Arteta: "Çok yönlü bir oyuncu aldık"

Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Arsenal Menajeri Mikel Arteta, "Leandro'nun imzasının tamamlanması harika bir iş. Yüksek teknik kapasiteye, zekaya ve hem Premier Lig'de hem uluslararası düzeyde büyük deneyime sahip çok yönlü bir oyuncu aldık. Sezonun ikinci yarısına girerken Leandro, kadromuzu güçlendiriyor ve hepimiz onunla çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Kendisine ve ailesine Arsenal Futbol Kulübü'ne hoş geldiniz diyoruz" ifadelerini kullandı.

Trossard: "Gerçekten heyecanlıyım"

Arsenal'ın resmi internet sitesine konuşan Trossard ise şu ifadeleri kullandı:

"Başlamak adına gerçekten heyecanlıyım. Burası büyük bir kulüp ve ben de neler yapabileceğimi taraftarlara göstermeye hazırım. Herkes takımın ne kadar iyi gittiğinin farkında ve ben de dahil olarak onların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için buradayım.

"Harika bir menajerimiz olduğunu biliyorum"

Gün be gün çalışarak, sıkı çalışarak takımın hedeflerine yardımcı olmak için uğraşacağım. Harika bir menajerimiz olduğunu biliyorum. Harika şeyler yapmaya ve bir oyuncu olarak her açıdan daha iyiye gitmek adına bu yola dahil olmayı umuyorum" 

Senin için hazırladığımız haberler