Arsenal taraftarı Mesut Özil için harekete geçti

12.10.2020 - 11:03 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 11:07

Arsenal son dakika haberleri... Premier Ligi ekiplerinden Arsenal taraftarı Mesut Özil için harekete geçti. İngiliz taraftarlar Özil'in maç kadrosuna alınmasını istiyorlar. İşte detaylar...

Arsenal taraftarı Mesut Özil için harekete geçti

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal taraftarları, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil için harekete geçti.

Arsenal'in UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Mesut Özil için taraftarlar harekete geçti. Yıldız futbolcunun yeniden kadroda yer alması için 'change.org'da başlatılan kampanya kısa zamanda büyük yankı uyandırdı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Türk asıllı Almanya Milli Takımı oyuncusu Mesut Özil'i gözden çıkarmış durumda. Arsenal'in UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Mesut Özil, Mart ayından bu yana Mikel Arteta tarafından da görevlendirilmiyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Lig ve Avrupa kadrosunda da yer almayan Mesut Özil için taraftarlar harekete geçti. Yıldız futbolcunun yeniden kadroda yer alması için 'change.org'da başlatılan kampanya kısa zamanda büyük yankı uyandırdı.

İmza kampanyasında şu ifadeler yer aldı:

Arsenal taraftarları olarak uzun süredir kulübemize hizmet eden Mesut Özil'in yeniden lig ve Avrupa için kadro kaydının yapılmasını istiyoruz.

Avrupa'da kaydı yapılmayan Mesut Özil'in ligde de oynatılmamasından korkuyoruz. Bu durum çok üzücü. Mesut Özil 7 yıldır kulübün formasını terletti ve 44 gol, 77 asist yaparak katkıda bulundu.

Dünya çapında birçok yardım projesinde yer alan yıldız futbolcu sayısız Arsenal taraftarı kazandırmayı da başardı.

Kadro dışı kalmasının nedenleri arasında futbol dışı konuların olduğu düşünülüyor.

-Maaş kesintisinde verdiği tepki.

-Çin'deki Uygur Müslümanlarıyla dayanışma içinde yaptığı açıklama.

Umarız durum bundan ibaret değildir. Arsenal'in bir an önce Mesut Özil'i geri kazanmasını istiyoruz. Böylece son yılında taraftarlar olarak onu sahada izleyebileceğiz.

 

Öte yandan yldız futbolcuya Al-Nassr da talip oldu. Suudi Arabistan ekibi 20 milyon Euro teklifte bulundu.

Mesut Özil'e daha önce Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai takımı Al-Nasr'dan da teklif gelmişti.

Mesut Özil, Arsenal'den de yaklaşık 20 milyon Euro senelik net ücret kazanıyor. Tecrübeli orta sahanın sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler