Arsenal'den 40 milyon Euro'luk transfer: Anlaşma sağlandı!

Cem Ergün
20.07.2024 - 20:42 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 20:50

Premier Lig devi Arsenal, yeni yıldızını İtalya'da buldu. İngiliz ekibinin, Bologna ile Riccardo Calafiori'nin transferi konusunda anlaşma sağladığı kaydedildi.

Arsenal'den 40 milyon Euro'luk transfer: Anlaşma sağlandı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig devi Arsenal, yeni sezon öncesi kadrosuna takviye yapmaya hazırlanıyor. Topçular lakaplı Arsenal'in Bologna'dan Riccardo Calafiori'yi kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtildi.

Anlaşma sağlandı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano imzalı habere göre; Arsenal ve Bologna, İtalyan futbolcu Riccardo Calafiori'nin transfer için anlaşmaya vardı.

Bonservis bedeli

Çıkan haberde Arsenal'in, Calafiori için Bologna'ya 40 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. Anlaşmada 5 milyon Euro bonus da oluğu belirtildi.

Bologna karnesi

22 yaşındaki stoper, Bologna formasıyla 33 maçta sahaya çıktı ve 2 gol 5 asiste imza attı. Calafiori'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 45 milyon Euro seviyesinde.

Kaleye takviye yaptılar

Arsenal bu yaz ilk transferini Brentford'dan 28 yaşındaki file bekçisi David Raya'yı kadrosuna katarak yaptı. Londra temsilcisi bu transfer için 32 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Senin için hazırladığımız haberler