Arsenal'de flaş Mesut Özil gelişmesi! Kadro dışı...

06.10.2020 - 15:48 | Son Güncellenme: 06.10.2020 - 15:52

Arsenal son dakika haberleri... İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil kadro dışı mı kalıyor? 25 kişilik kadroda yer alacak mı? İşte detaylar...

Arsenal'de flaş Mesut Özil gelişmesi! Kadro dışı...

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen ve uzun süredir forma şansı bulamayan Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

25 kişilik kadroda yer alacak mı?

Goal'de yer alan habere göre; Arsenal'da uzun süredir forma şansı bulamayan Mesut Özil, Topçular'ın 25 kişilik lig kadrosunun dışında kalma tehlikesiyle karşı karşıya.

Yaz transfer döneminin kapanmasının ardından Arsenal menajeri Mikel Arteta, 25 kişilik Premier Lig kadrosunu belirleme sıkıntısıyla karşı karşıya.

Premier Lig takımlarının 25 kişilik kadrolarını bildirmek için 20 Ekim'e kadar zamanı var. Bu kadrolarda ise en az sekiz, en fazla 17 tane kulübün yetiştirmediği oyuncu bulunabiliyor.

 

Fakat Arsenal'ın Thomas Partey transferinin ardından bu sayı 19'a yükselmiş durumda. Bu durumda iki oyuncunun kadro dışında kalması gerekecek.

 

En büyük aday ise haftada 350 bin sterlin kazanan ve Arsenal'ın en fazla maaş alan oyuncusu olan Mesut Özil. Mesut'un bulduğu sürenin çok yetersiz olduğu düşünülürse, yıldız oyuncu yüksek maaşına rağmen kendisini kadronun dışında bulabilir.

Senin için hazırladığımız haberler