"Arsenal'de forma giyecek kadar olgunlaşamamış"

27.05.2020 - 00:00 | Son Güncellenme: 27.05.2020 - 00:03

"Arsenal'de forma giyecek kadar olgunlaşamamış"

İngiltere Premier lig ekiplerinden Arsenal'in eski futbolcusu Jeremie Aliadiere, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Goal.com'a özel açıklamalarda bulunan Aliadiere, İngiliz ekipte forma giyen genç futbolcu Matteo Guendouzi hakkında konuştu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Oyuncu olarak büyüdü ama..."

Geçtiğimiz sezon başında Fransa 2. lig ekiplerinden Lorient'den transfer olan Matteo Guendouzi hakkında konuşan eski futbolcu: "Ben onun (Guendouzi) büyük hayranıyım. Küçük kardeşim gibi gibi ve ona Arsenal'in kendisinin gelişimi için çok iyi bir takım olacağını söyledim. Tavsiyemi dinledi ve Arsenal'e katılmaya karar verdi. Ancak Matteo'nun henüz büyümediğini hissediyorum. Bir oyuncu olarak büyüdü, olgunlaştı ve her geçen yıl daha iyi bir oyuncu oluyor. Ancak ne yazık ki Arsenal'de forma giyecek kadar erkek olamamış"

"Forma bulamamasındaki en büyük nedenlerden birisi bu"

"Arteta kulübe geldiğinden beri fazla oynayamıyor. Çünkü Arteta onu oynatmak için kendisini hazır hissetmiyor. Arsenal'e transfer olurken onun çok daha olgun birisi olacağını düşünmüştüm. Bence forma bulamamasındaki en büyük nedenlerden birisi de bu. Arteta, takım için iş yapacak ve ondan istenileni yapacak oyunculardan kurulu bir takım kuruyor. Bunu yapamayan oyuncular olursa, kendisi için başka oyuncular bakar."

Senin için hazırladığımız haberler