Arsenal'de Tutunamayan Nicolas Pepe, Beşiktaş'ın Transfer Listesinde

02.08.2023 - 17:58 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 18:14

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Arsenal'de kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Nicolas Pepe ile ilgileniyor. Detaylar.

Arsenal'de Tutunamayan Nicolas Pepe, Beşiktaş'ın Transfer Listesinde

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ikinci maçında yarın deplasmanda KF Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, transfer görüşmeleri yapmak için Londra'ya gitti. Hedefteki isimler Arsenal forması giyen Nicolas Pepe ve serbest statüde yer alan Alex Oxlade-Chamberlain...

Beşiktaş, Nicolas Pepe için Arsenal'le görüşecek

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; siyah-beyazlı takımın, Rachid Ghezzal'ın sakatlığı sonrası bu mevki için İngiliz kulübünde forma giyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Nicolas Pepe için Arsenal ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi. 

Lille'den 80 milyon Euro'ya transfer edildi

2019 yazında Lille’e 80 milyon Euro ödeyerek kadroya katılan Pepe, dört sezondur İngiliz ekibinde beklenileni veremedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ın KF Tirana maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 oyuncu yok...
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Geçen sezonu Nice’te kiralık olarak geçiren ve toplam 28 maça çıkan Fildişi Sahili yıldız, 8 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

Nicolas Pepe hücumun her yerinde oynayabiliyor

Nicolas Pepe, forvetin her mevkisinde oynamasının yanı sıra takımına en çok katkı verdiği alan sağ kanat. Sağ çizgide 182 maça çıkan Fildişili yıldız, 61 gol ve 41 asiste imza attı. Kariyerinde santrfor pozisyonunda 32 maçı bulunan Pepe, bu mevkide de 10 gol ve 2 asiste imza attı.

Kariyerinde 300 profesyonel maça çıkan Nicolas Pepe, 86 gol ve 44 asiste imza attı.

İlgini Çekebilir
İşte Ahmet Nur Çebi'nin görüştüğü isim!
Habere Git

Ahmet Nur Çebi, Alex Oxlade-Chamberlain ile görüştü

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Liverpool'dan ayrılan ve serbest statüde yer alan Alex Oxlade-Chamberlain ile Londra'da bir görüşme gerçekleştirdi. Haberin detaylarını okumak için tıkla...

Senin için hazırladığımız haberler