Arsenal'e stoper önerisi: Çağlar Söyüncü

02.08.2020 - 22:11 | Son Güncellenme: 02.08.2020 - 22:11

Son dakika transfer haberi... Nijeryalı eski futbolcu Victor Ezeji, savunmada büyük problemler yaşayan Arsenal'in milli stoper Çağlar Söyüncü'yü transfer etmesi gerektiğini söyledi.

Arsenal'e stoper önerisi: Çağlar Söyüncü

Uzun bir süredir savunma hattında büyük problemler yaşayan Arsenal'e, Leicester City'de forma giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü önerildi.

 

39 yaşındaki Nijeryalı eski futbolcu Victor Ezeji, Kuzey Londra ekibinin savunmadaki sıkıntısından bahsederken, Çağlar'ın önemli bir takviye olacağını söyledi.

Goal'e konuşan Ezeji; hücumda Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette ve Nicolas Pepe'ye sahip olan Arsenal'de sorunun savunmada olduğunu belirterek, "Her maçta gol atabilecek potansiyele sahipler ancak oyun kurgularına baktığınız zaman herhangi bir maçta gol yemeyeceklerini düşünmek çok zor" dedi.

Kuzey Londra ekibinin transfer politikası ile ilgili görüş bildiren Ezeji, "Thomas Partey'i getirebilirlerse kuşkusuz o da orta sahaya bir istikrar getirip, savunma hattını koruyacaktır ancak öncelik stoperde olmalı. Çağlar Söyüncü gibi bir futbolcu hiç de kötü bir fikir olmaz ama Leicester City'nin kendisini bırakıp bırakmayacağını bilmiyoruz" ifadesini kullandı.

Leicester'da bu sezon toplam 42 maçta forma giyen ve 1 gol 1 asist kaydeden 24 yaşındaki Çağlar'ın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona eriyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler