Arsenal, Nicolas Pepe'nin Boşluğunu Pedro Neto ile Doldurmak İstiyor

Orhan Gülek
22.08.2022 - 22:49 | Son Güncellenme: 18.09.2022 - 16:37

Arsenal, Nicolas Pepe'nin Fransa Ligue 1 ekibi Nice'e kiralanması halinde Wolverhampton'ın 22 yaşındaki genç kanat oyuncusu Pedro Neto'yu transfer etmek istiyor. İşte tüm detaylar...

Arsenal, Nicolas Pepe'nin Boşluğunu Pedro Neto ile Doldurmak İstiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Arsenal'in rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Nicolas Pepe'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İngiliz gazetesi The Athletic'in haberine göre Topçular olarak bilinen Arsenal'in transferdeki ana hedefi Wolverhampton'un kanat oyuncusu Pedro Neto.

Wolverhampton: Bu Yaz Değil!

Arsenal, Pedro Neto'nun menajeri Jorge Mendes ile anlaştı ama oyuncunun kulübü Wolverhampton Pedro Neto'yu bu yaz satmak istemiyor. İddialara göre Wolverhampton, Arsenal'e kapıyı 50 milyon Euro'dan açıyor. Bu bonservis talebi Arsenal'i transferden vazgeçirebilir çünkü Arsenal'in Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko ve Fabio Vieira transferlerinden sonra bütçesi oldukça kısıtlanmış durumda.

Pedro Neto: "İngiltere'deki favori takımım Arsenal'di"

Pedro Neto 2020 yılında kendisiyle gerçekleştirilen bir ropörtajda şu sözleri söylemişti: "Çocukken İngiltere'deki favori takımım Arsenal'di. Kupa kazanmasalar bile Arsene Wenger ile birlikte çok iyi futbol oynuyorlardı."

İlgini Çekebilir
Arsenal'in kalecisi Süper Lig yolunda! Kiralık olarak...
Habere Git

Pedro Neto'nun performansı

Bu sezon Wolverhampton ile tüm maçlara ilk 11'de başlayıp 270 dakika sahada kalan 22 yaşındaki futbolcu kulübüne 2019 yılında Lazio'dan 11 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Bu süreçte Wolverhampton ile 95 maça çıkan Pedro Neto 11 gol 12 asistlik bir katkı verdi. Portekiz Milli Takımında ise 3 maça çıktı ve 1 gol attı. Oyuncunun Wolverhampton ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler