Arsenal forması giyen David Ospina'dan ayrılık sinyali!

24.02.2018 - 15:55 | Son Güncellenme: 24.02.2018 - 15:55

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’in tecrübeli kalecilerinden David Ospina, geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 29 yaşındaki Kolombiyalı kaleci, Ada ekibinden ayrılabileceği yönünde bazı sinyaller verdi.

“Daha fazla oynamak istiyorum”

Şu anda Arsenal’de 2 numaralı kaleci pozisyonunda olan Ospina, ”Her şeye açığım. Bugün Arsenal için elimden geleni yapıyorum. Burada başarılı olmaktan keyif alıyorum. Ama zamanla her alternatifi düşünmeye başlıyorsunuz. Sözleşmem devam ediyor. Ama her kalecinin ihtiyaç duyduğu şey; kadroda daha fazla yer almak ve oynayabilmek. Ben bu fırsata sahip olmak  istiyorum” diye konuştu.

Cech ile olan rekabetleri hakkında

Arsenal’in 1.kalecisi Petr Cech ile aralarındaki rekabet hakkındaki bir soruya ise Ospina, ”Petr Cech ile mükemmel bir kaleci. O da oynamayı sevdiğimi biliyor. Evet aramızda bir rekabet var. Ben istikrar ve sürekliliğe sahip olmayı amaçlıyorum. Geleceğe dair bir şey söylemekten hoşlanmıyorum. Arsenal’deki her anımı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

“Arsene Wenger bana güvendiğini söylüyor”

Her kalecinin hata yapabileceğini ve kalecinin saha içinde görevinin çok farklı olduğunu anlatan Ospina, “Arsene Wenger ile konuştuğumda her zaman bana güvendiğini söyler. Ben her antrenmanda en iyisini yapacağım ve fırsatı bekleyeceğim. Arsenal’in bir parçası olmak rüya gibi” dedi.

Alexis Sanchez yorumu

Öte yandan Ospina, Alexis Sanchez’i Arsenal’den ayrılmasının kendileri adına kötü olduğunu söyledi. Kolombiyalı kaleci, ”Harika bir oyuncuyu kaybettik. Arsenal’e yıllarca katkıda bulundu. Ona yeni kulübünde başarılar diliyorum. Çok yakın ve güzel bir dostluk kurduk. Ama bizim hedeflerimiz Alexis olmadan da devam etmek durumunda” ifadelerine yer verdi.

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılmıştı

Hatırlanacağı gibi David Ospina’nın adı, geride bıraktığımız transfer dönemlerinde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı. Ospina, bu sezon toplam 12 maçta görev yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler