Manchester City - Arsenal: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
28.01.2023 - 00:44 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 01:05

İngiltere FA Cup'ta Manchester City, Arsenal'i konuk ettiği maçı 1-0 kazandı. Arsenal, 4. turda elendi. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti.

Manchester City - Arsenal: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

En köklü futbol turnuvalarından İngiltere FA Cup, dev mücadeleye sahne oldu. 4. turda Manchester City ile Arsenal karşı karşıya geldi. Manchester City, Ethiad Stadyumu'nda konuk ettiği zorlu rakibini 1-0 yenerek, yoluna devam etti.

Golcüler savaştı, savunmacı attı

İki takımın da kadrosunda buludurduğu gol silahları dikkat çekerken, yıldızlar suskun kaldı. Manchester City ile Arsenal arasında oynanan dev maçta tek gol, bir savunmacıdan geldi. Ake, 64. dakikada sahneye çıkarak turu City'e getiren golü kaydetti.

Alvarez, sağ çaprazda cea sahasının uzağından kaleye vurdu. Top, yan direkten döndü. Dönen topu kontrol eden Grealish, ceza sahası sol çaprazda sıfıra kadar inerek, içeriye çevirdi. Ake'nin vuruşu kalecinin solundan ağlarla buluştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş 5. vitese aldı
Habere Git

City yola devam dedi

Premier Lig'de rüya gibi bir sezon geçiren Arsenal, FA Cup'ta Manchester City'e elendi. 4. Tur'da zorlu rakibini geçmeyi başaran Manchester City, FA Cup'taki yoluna devam etti.

Premier Lig'de zirve mücadelesi

Arsenal ile Manchester City, Premier Lig'de zirve mücadelesi veriyor. Arteta ve öğrencileri, çıktığı 19 lig maçında 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak, 50 puan topladı ve 1. sırada yer aldı.

Manchester City ise Arsenal'in 5 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Guardiola ve takımı, Premier Lig'de 20 karşılaşmada mücadele ederken, 14 kez kazandı. 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan City, 45 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler