Artem Dovbyk, Beşiktaş'ın transfer teklifine olumlu yanıt verdi

10.05.2022 - 09:52 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 09:59

Ukrayna Ligi takımlarından Dnipro'da forma giyen 24 yaşındaki santrfor Artem Dovbyk adım adım Süper Lig'e geliyor. Ukraynalı futbolcu teklife olumlu yanıt verdi. İşte detaylar...

Artem Dovbyk, Beşiktaş'ın transfer teklifine olumlu yanıt verdi

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Yıldız golcü Artem Dovbyk adım adım Kartal'a yaklaşıyor. 

Beşıktaş'ta bir süre önce gündeme gelen forvet Artem Dovbyk ismi gittikçe ağırlık kazanıyor.

Sezon sonu Batshuayi'nin sözleşmesinin bitecek olması, Cyle Larin ve Güven Yalçın'ın sözleşme yenilememesi ve Kenan Karaman'ın da bir türlü isteneni verememesi nedeniyle bol alternatifli bir liste hazırlayan siyah-beyazlılar, Dnipro'lu golcüyü radara almıştı.

Beşiktaş'ın teklifine olumlu bakıyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre, oyuncunun menajeri ile ilk temaslar da kurulmuştu. Alınan bilgilere göre Dovbyk cephesinden gelen cevaplar da olumlu oldu.

Ukrayna temsilcisinde 400 bin euro kazanan 24 yaşındaki forvete 1.1 milyon euro'luk bir teklif yapıldığı ve Dovbyk'un bu rakama sıcak baktığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Joel Pohjanpalo'dan Beşiktaş paylaşımı! Hemen sildi
Habere Git

Devam eden savaş etkili oluyor

Kulübü ile 2024'e kadar sözleşmesi olan 1.89 boyundaki oyuncunun bu okeyi sonrası harekete geçme kararı alan siyah-beyazlı yönetimin Ukrayna ekibi ile temaslara start vereceği bildirildi.
Ukrayna'da yaşanan savaş nedeniyle futbolun geleceğinin belirsiz olduğu ülkede bu nedenle transferin önünün açık olduğu yorumları da yapılıyor.

132 maçta 48 gol, 9 asist

Kariyerinde toplam 132 resmi maça çıkan oyuncu 48 gol, 9 asist üretti. Ukrayna milli takımında da 6 karşılaşmaya çıkıp 2 gol kaydetti. Ukrayna'lı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

ARTILARI

* Hava toplarında etkili
* Dovbyk adım adım Kartal'a!
* Kolay sakatlanmıyor
* İkili mücadelelerde güçlü
* İki ayağını da iyi kullanıyor

 

EKSiLERi

* Top kontrolü zayıf
* Pasları isabetsiz
* Hızlı değil
* Son vuruşları yetersiz

Senin için hazırladığımız haberler