Artem Dzyuba Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Zenit ile yollar ayrıldı

Orhan Gülek
22.05.2022 - 12:55 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 13:05

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan tecrübeli golcü futbolcu Artem Dzyuba, Zenit’ten ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar

Artem Dzyuba Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Zenit ile yollar ayrıldı

AJANSSPOR - HABER

Önümüzdeki sezon için forvet arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de gündeme Rusya'dan Dzyuba ismi gelmişti. Zenit'de maaşında indirim yapmak istemeyen ve takımdan ayrılmayı kafasına koyan oyuncu için teklifte bulunan sarı-lacivertli ekibe oyuncudan müjdeli haber geldi.

Artem Dzyuba, Zenit ile yollarını ayırdı

2015 yılından beri formasını giydiği Zenit ile yollarını ayırdığını açıklayan 33 yaşındaki Rus golcünün adı sık sık Fernerbahçe ile anılıyordu. Bu gelişme üzerine transfere dair sıcak gelişmelerin yaşanabileceği bilgisi geldi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den kiralanmıştı! Veda etti...
Habere Git

Artem Dzyuba'nın performansı

Forvet bölgesinde oldukça kalıplı olması ayrıca gol yollarında da etkili olması nedeniyle Avrupa futbolunun dikkat çeken isimlerinden biri olan Dzyuba, bu sezon 39 maçta 13 gol, 10 asistlik performansa imza attı. Rus Milli Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında yer alan tecrübeli futbolcu 55 kez Uluslararası arenada boy gösterdi ve 30 gol atarak takımını sırtlamayo başardı. Transfermarkt'ın güncel piyasa değerine göre Dzyuba 9 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler