Arteta, Mesut Özil transferinde son durumu anlattı

11.01.2021 - 14:11 | Son Güncellenme: 11.01.2021 - 14:14

Arsenal menajeri Mikel Arteta, Fenerbahçe’nin renklerine bağlamak için yoğun mesai harcadığı Mesut Özil hakkında kulübün resmi web sayfasına açıklamalarda bulundu.

Arteta, Mesut Özil transferinde son durumu anlattı

AJANSSPOR - HABER

Arsenal menajeri Mikel Arteta, Fenerbahçe’nin renklerine bağlamak için yoğun mesai harcadığı Mesut Özil hakkında kulübün resmi web sayfasına açıklamalarda bulundu.İspanyol teknik adam, Mesut Özil’in son durumu hakkında sorulan soruya, “Anladığım kadarıyla, son basın toplantısından bu yana hiçbir şey değişmedi. Kulüp ve Edu (teknik heyet sorumlusu) yakın gelecek ve uzun vadeli gelecek hakkında bazı sohbetler yapıyor ve bir şey öğrendiğimizde bunu açıklayacağız.” cevabını verdi.

“Üzgünüm ama Twitter kullanmıyorum”

Arteta, Özil'in Twitter'daki Soru-Cevap etkinliğini takip edip etmeyeceği üzerine sorulan soruya ise “Üzgünüm ama Twitter kullanmıyorum. Twitter'ı takip etmiyorum.” yanıtında bulundu.

Kendisinin, orada konuşulacak konuları bilip bilmediğine dair sorulan soruyu, “Hayır. Bunu geçmişte de yaptı, hayranlarıyla etkileşim kurmak ve herkesi bilgilendirmek için yapmaya çalıştığı bir şey, bu yüzden şaşırmadım.” şeklinde cevapladı.

Mesut Özil’in son 9 aydaki sürecine de değinen teknik adam, “Kadro dışı kaldığınızda bu durumu idare etmeye çalışmak her zaman zordur. Kadroda olmayan oyunculara sahip olmak hepimiz için zor. Bu durum sadece ondan ibaret değil. Çünkü onların motive, iyi antremanlı ve yapmaya çalıştığımızın bir parçası olmalarına ihtiyacınız oluyor fakat onlar buna katkıda bulunacaklarını hissetmiyorlar. Bu durum her zaman aldatıcı olmuştur. Bu süreci en iyi şekilde yönetmeye çalıştık.” ifadelerini kullandı.

“Onun gibi oyunculara sahip olmak her zaman yardımcı olur”

Türk asıllı Alman yıldızın genç oyuncular üzerinde olan etkisine değinen Arteta, “Her şeyi kazanan futbolcuların, genç oyuncuların çevresinde olması harika. Bu tip oyunculara sahip olmak bu konuda her zaman yardımcı olur” sözlerini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler