Arteta, transfer listesini Aubameyang'a göre yapıyor

02.08.2020 - 18:15 | Son Güncellenme: 02.08.2020 - 18:21

Premier Lig ekibi Arsenal, FA Cup'ı kazanmasının ardından yeni sezon için transfer hazırlıklarına da ara vermeden devam ediyor. Arsenal'de son durum henüz belirsiz. Aubameyang, Arsenal'den ayrılacak mı, Arsenal'in transfer listesinde kimler var? İşte detaylar...

Arteta, transfer listesini Aubameyang'a göre yapıyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig'de sezonu 8. sırada bitirerek taraftarına hayal kırıklığı yaşatmasına rağmen FA Cup finalinde Chelsea'yi 2-1 mağlup ederek şampiyon olan ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hakkı kazanan Arsenal'de gündem Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal'in tutumu belli ama...

31 yaşındaki Gabonlu golcü, geçtiğimiz sezonda da Arsenal'in tartışmasız en iyi oyuncusuydu. Golcü futbolcunun Arsenal'deki geleceği ise merak konusu. Kendisine Avrupa takımlarından ilgi olduğu belirtilen Aubameyang'ı ise Arsenal kesinlikle satmak istemiyor.

Arteta özen gösteriyor

Transferde hamlelerini belirleme çalışmalarını yapan teknik direktör Mikel Arteta, Express'in haberine göre takımda tutmak istediği Aubameyang'ı da tatmin edecek transferler yapmak istiyor.

6 kişilik liste

Haberde yer alan detaya göre Arsenal'in transfer listesinde 6 futbolcu yer alıyor. Philippe Coutinho, Moussa Dembele, Memphis Depay, Raul Jimenez (Lacazette ile takas), Allan Saint-Maximin ve Thomas Partey.

Aubameyang'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Gabonlu futbolcunun sözleşmesi 2021 yazında sona erecek. Arsenal, Aubameyang'ı takımda tutmak istiyor.

2019-20 sezonu performansı

Arsenal formasıyla geçtiğimiz sezon üç kulvarda toplamda 44 maça çıkan Aubameyang, 44 maçta 29 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler