Arteta'dan flaş sözler: Bedelini oyuncular ödemesin!

23.04.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 15:55

İngiliz ekibi Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta, Avrupa Süper Lig girişimi hakkında konuştu. Arteta, futbolcuların bedel ödememesi gerektiği fikrinde. İşte detaylar...

Arteta'dan flaş sözler: Bedelini oyuncular ödemesin!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta, hüsran ile sonuçlanan Avrupa Süper Ligi girişimi hakkında konuştu. Arteta, bu ayaklanmanın merkezinde olmanın sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda olduklarını ifade etti. Futbolcuların bedel ödememesi gerektiğini anlatan Arteta, Arsenal taraftarlarına da mesaj gönderdi. Detaylar haberde...

Arsenal patronu, Avrupa Süper Lig için özür dilemişti

Arsenal'in patronu Stan Kroenke, Avrupa Süper Lig'e katılmaları ve ardından ayrılmaları hakkında özür dilemişti. Bir açıklama da Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta'dan geldi.

Arteta: "Kulübü temsil etmekten gurur duyuyoruz"

Arteta, "İnkar edilemeyecek tarihimiz nedeniyle dünyanın en iyi kulüplerinden biriyiz. Dünya çapında sahip olduğumuz sevgi ve futbolseverlerin sayısı tesadüf değil. Şu anda Premier Lig'de 9. sıradayız ancak; aynı zamanda bir Avrupa yarışmasının yarı finalindeyiz. Bu yüzden duruma farklı açıdan bakılabilir. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kulübü temsil etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

"Futbolcular bu işe dahil değil"

Arsenal menajeri, "Avrupa Süper Lig haberini, sızdırılmadan kısa bir süre önce öğrendim. Ardından adeta büyük bir tsunami çıktı ve her şey kontrolden çıktı. Herkesin, oyuncuların buna dahil olmadığını anlamasını istiyorum. Bunun bedelini ödemenin onlar için adil olduğunu düşünmüyorum. Kulüp patronlarıyla görüştüm. Onlar da özür dilediler. Bu mesajı oyunculara iletmemi istediler" ifadelerini kullandı. 

"Doğru zamanda doğru şekilde yapılmadı"

Kulüpteki rolünün çok net olduğunu ifade eden Arteta, "Bazı şeylere dahil oluyorum. Bu kulüpte çalışanlar çok zeki ve profesyonel. Bir şeyler başlatmak için doğru nedenleri olduğundan eminim. Ama açıkça işe yaramadı ya da doğru zamanda doğru şekilde yapılmadı. Bunun olumsuz sonuçları olabilir" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler