"Artık bu işi yapma Arda"

25.10.2020 - 01:08 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 01:12

Son dakika haberi... Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Galatasaray'a 2-1 yenildikleri Süper Lig maçının ardından hakem Arda Kardeşler ve VAR hakemi Suat Arslanboğa'ya tepki gösterdi. İşte detaylar...

"Artık bu işi yapma Arda"

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Galatasaray maçının hakemi Arda Kardeşler ve Suat Arslanboğa hakkında konuştu.

A Spor'a konuşan Üneş, "Koronavirüsün 1 haftadır bana yapamadığını, Arda Kardeşler ve Suat Arslanboğa yaptı. Bu iki hakemle yıldızımız nedense bir türlü barışmadı. Sayın demeyeceğim. Arda diyeceğim. Arda, Erzurum'a ilk geldiğinde Süper Lig'e yeni çıkmıştık. Bir Kasımpaşa maçında bizi katletti. İpimiz orada çekilmişti" dedi.

Kardeşler'e olan tepkisini sürdüren Başkan Üneş, "Üzerinden çok geçmedi, bir daha karşımıza geldi. Bu sefer Özgür Yankaya ile beraber AVAR hakemi olarak Rizespor maçına geldi. 'İnşallah bir daha gelmez' dedik. Sonra, Süper Lig'e çıktığımız final maçında geldi, günah çıkardı gitti. Suat Arslanboğa'nın lisansını dondurmuşlardı. Sonra maç verdiler. Bir Ramazan günü geldi, penaltı verdi, bizi düşürdü. Bugün de el ele birlikte geldiler buraya" ifadesini kulandı. 

Arda Kardeşler'e 'hakemliği bırak' çağrısı yapan Erzurumspor Başkanı, "Babel oyuncumuzu kucaklıyor. Hakem Arda Kardeşler hiçbir şey yapmıyor. Arda nedir Erzurumspor’dan alıp veremediğin? Ağzımızı mı bozalım? Ne istiyorsun Arda? Artık bu işi yapma Arda, çık, git. Yeni birileri gelsin, onlar yapsın" açıklamasını yaptı.

Üneş, Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'ya verilen kırmızı karta da değinerek, "Falcao'ya çıkan ikinci kartın ağır olduğunu düşünüyorum" diye görüş bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler