Artık tek hedef Trabzonspor!

25.10.2017 - 02:50 | Son Güncellenme: 25.10.2017 - 02:50

Derbiden 1 puanla ayrılan ve peşindeki takımların da haftayı beraberlikle kapatmasıyla puan farkını koruyan Galatasaray’da gözler, Trabzon deplasmanına çevrildi. Fırtına’ya karşı çıktığı son 6 maçın 4’ünü kaybeden Aslan, bu kez zoru başarmanın peşinde.

Sezon başından beri liderlik koltuğunu kimselere kaptırmayan, en yakın takipçileriyle puan farkını 6’da tutan Galatasaray’da, gözler bu haftaki Trabzonspor deplasmanına çevrildi. Fenerbahçe ile evinde berabere kalmasına rağmen, takipçilerinin de haftayı beraberlikle kapatmasıyla avantajını koruyan Sarı-Kırmızılı ekip, bu kez Trabzon’u mağlup ederek yeni bir galibiyet serisinin başlangıcını yapmak istiyor. Ancak Aslan’ı endişelendiren bir konu var. Trabzonspor, Galatasaray’la karşılaştığı son 6 maçın 4’ünden galip ayrılmayı başardı. Cim Bom son 2 lig maçında Karadeniz temsilcisine gol bile atamadı.

Tudor açısından da önemli

Trabzon’un evinde oynanan maçlara bakıldığında ise Galatasaray’ın 2015-2016 sezonunda Avni Aker’de kazandığı, geçen sezonu mağlubiyetle kapattığı görülüyor. Bu mücadele Tudor açısından da kritik bir öneme sahip. Aslan’ın başında geçen sezon Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon ve Başakşehir’i yenemeyen, bu sezon da Fenerbahçe beraberliği yaşayan Hırvat hoca, Trabzon karşısında şeytanın bacağını kırmayı planlıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler