Artık tek işi ailesi! Futbolu bıraktı...

23.08.2020 - 20:23 | Son Güncellenme: 23.08.2020 - 20:24

Hamburg, Schalke, Stuttgart gibi köklü Alman takımlarında forma giyen Dennis Aogo, futbolu bıraktı. Bundan sonra ne yapacak? Aogo'dan veda mesajı geldi.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Futbol kariyerinde Alman ekipleri Hamburg, Schalke, Stuttgart, Freiburg gibi takımlarda oynayan son olarak ise Hannover 96'da görev alan Dennis Aogo 16 yıllık futbolculuk kariyerine noktayı koydu. 33 yaşındaki futbolcu, futbolu bıraktığını duyurdu.

Dennis Aogo futbolu bıraktı

Sol bek ve defansif orta saha oyuncusu olarak görev yapan, Alman Milli Takımı'nın da 12 kez formasın terleten Dennis Aogo futbolu bıraktıktan sonra şimdilik ailesine konsantre olmak istiyor.

Artık tek işi ailesi ve doğacak çocuğu

Hannover ile Ocak ayının sonunda sözleşmesini fesheden futbolcu, o zamandan beri kulüp bulamıyordu. Aogo, "Çok sayıda deneyim, çok sayıda öğretici an, sonsuza dek sürecek pek çok arkadaşlık için futbola teşekkür ediyorum. Gelecekteki takımım ailem. İkinci çocuğumuz yolda" ifadelerini kullandı.

Kariyeriyle ilgili son durumu daha sonra açıklayacak

Futbolcu, sosyal medya fenomeni olan karısı Ina ile Berlin'de yaşıyor. Dennis Aogo, bundan sonraki kariyeriyle ilgili planı daha sonra açıklayacak.

Senin için hazırladığımız haberler