"Artık yeter"

07.11.2020 - 21:39 | Son Güncellenme: 07.11.2020 - 21:42

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Sarı lacivertli takımın ilk yarıda Pelkas ile bulduğu gol VAR ile iptal edildi. Hakem, Pelkas'ın attığı gol öncesinde Valencia'nın topa elle müdahale ettiğine hükmetti. Fenerbahçe'nin yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, karşılaşmanın ardından maçın hakemi Ali Şansalan'ın yanlış bir karar verdiğini söyledi. İşte Selahattin Baki'nin açıklamaları...

"Artık yeter"

Fenerbahçe’nin yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, 2-0 mağlup oldukları Konyaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Buna bir nazar boncuğu olarak bakıyorum"

Öz eleştiri yapmaları gerektiğini söyleyen Selahattin Baki, "Öz eleştirilerimizi kendi aramızda yaptık. Daha da yaparız. Buna bir nazar boncuğu olarak bakıyorum ben" dedi.

"Golü neden iptal etti"

Pelkas'ın iptal edilen golü hakkında konuşan Baki, "İlk yarıda olan bir pozisyonu konuşmakta fayda görüyorum. Net bir golümüz verilmedi. Neden iptal etti? Bir tane bile el diyen görmedim ben spor kamuoyunda. Durum berabereyken verilmeyen golümüzden sonra maçın kaderi ve enerjisi tamamen değişti" ifadelerini kullandı.

"Hakemler daha dikkatli olmalı"

"Artık yeter" diyen Selahattin Baki,  "1-0'ı yakaladığımız zaman belki Konyaspor daha çok üstümüze gelecekti. Hakemleri önümüzdeki haftalarda daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum ve bunun çok sıkı takipçisi olacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler