Arturo Mina'dan 4 büyüklere yeşil ışık!

07.07.2020 - 17:38 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 17:41

Arturo Mina'dan 4 büyüklere yeşil ışık!

Yeni Malatyaspor'un Ekvadorlu stoperi Arturo Mina, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Ligde kalma yarışını nasıl değerlendirdi? Takımda son durum ne? Muslera, River PLate'e gidebilir mi?

Ligde kalmamız bize bağlı!

Sivasspor'la oynayacakları maçı ve ligde kalma şanslarını değerlendiren Arturo Mina, "Bizim için zor bir maç olacak çünkü onlar Avrupa'ya gitmek istiyor. Biz burada kümede kalmaya çalışıyoruz ve yarınki maçta en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. Ligde kalmamız tamamen bize bağlı. Biz yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz ve maç maç bakıyoruz. Alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

4 büyüklere yeşil ışık!

Sezon sonunda sözleşmesinin sona erdiğini belirten Mina, "Sözleşmem sezon sonunda bitiyor ve yazın serbest kalacağım. Önümüzdeki sezonu konuşmak için erken. Ben şu anda kalan 4 haftaya odaklandım. Takımıma yardımcı olmak istiyorum. Türkiye'den ve başka ülkelerden teklifler alıyorum ancak şu anda tamamen kalan 4 haftaya odaklandım. 4 büyüklerin benimle ilgilenip ilgilenmediğini bilmiyorum. Malatyaspor'daki görevimi yaptıktan sonra serbest bir oyuncu olacağım. Eğer böyle bir ilgi olursa bunu değerlendirebilirim ancak şu anda bu konuyla ilgili bir şey bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Muslera, River Plate'te oynar!

Son olarak yakın dostu Muslera'nın sakatlığı ve Muslera hakkında çıkan River Plate iddiaları için konuşan Mina, "Fernando Muslera için zor bir durum. Futbol oynarken herkesin başına gelebilecek olaylardan birisi. Umarım en kısa sürede geri döner. Fernando Muslera çok iyi bir kaleci. River Plate eğer onunla ilgileniyorsa orada rahatlıkla oynar" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler