Arturo Mina'dan Galatasaray maçı öncesi flaş sözler! Transfer, Muslera, Sadık...

05.04.2019 - 15:17 | Son Güncellenme: 05.04.2019 - 18:17

Arturo Mina'dan Galatasaray maçı öncesi flaş sözler! Transfer, Muslera, Sadık...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un Ekvadorlu stoperi Arturo Mina, Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Mina, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kendisiyle ilgilenip ilgilenmediği konusuna da değindi. Ayrıca Sadık Çiftpınar ve Muslera için de dikkat çeken sözler sarf etti.

“Turu geçmek için şansa sahibiz”

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Mina, "Kupa maçında takım olarak Galatasaray'a karşı çok akıllı oynadık. Bence turu geçmek adına anahtarı elimize aldık. 0-0 iyi sonuç  rövanşı sahamızda oynayacağız ve turu geçmek için şansa sahibiz" dedi.

Galatasaray maçındaki hedefleri

Tecrübeli stoper ligdeki maç için ise, "Lig başka, Galatasaray'ın da bizim de hedeflerimiz var. Ama kupa maçı gibi olmayabilir. Farklı kadrolar olabilir. Fakat ne olursa olsun biz ligi olabildiğince yukarıda bitirmek istiyoruz. Bunun için kupa maçındaki gibi iyi bir sonuca ihtiyacımız var. Bunu alabilmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu. 

“Yüzde yüzümü Malatyaspor'a veriyorum”

Kendi adına da iyi bir sezon olduğunu dile getiren Arturo Mina, "Bir sakatlık nedeniyle üç hafta kadar sahalardan uzak kaldım; ama bunun dışında hep iyi gitti. Her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. Yüzde yüzü vermeye çalışıyorum. Galatasaray'a karşı turu geçmek çok zor, ama ben takımla birlikte sezonu kupayla kapatmak istiyorum. Kupa bizim için çok iyi olacak. Kupa zaferi sezonu çok iyi yaptığımız anlamına gelir" dedi. 

River Plate Muslera'yı transfer edecek mi?

Dünyanın en büyük kulüplerinden bir tanesi olan River Plate'te de forma giyen Mina, "Gerçekten çok büyük bir kulüp, River'in bir parçası olmaktan hep gurur duydum ve tüm gücümle başarılı olmak için çalıştım. Şu anda buradayım ve Malatyaspor'un başarısı için elimden geleni yapıyorum.  Yüzde yüze veriyorum Malatyaspor. River Plate gerçekten Fernando Muslera ile ilgileniyor mu bilmiyorum; fakat River'in bir özelliği vardır, her zaman çok iyi oyuncularla ilgilenir. Muslera, Galatasaray'da uzun yıllardır çok iyi bir kalecilik örneği veriyor, aynı zamanda ülkesinin milli takımında da çok başarılı maçlar çıkarıyor. Bence bunlar Muslera'nın gözde bir oyuncu olmasını sağlıyor. Çok önemli özellikler" şeklinde konuştu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe Mina ile ilgileniyor mu?

Büyük takımların gündemine gelen Arturo Mina, gelecek sezon için ise "Şu anda bir şey bilmiyorum. Şu anda yüzde yüz biçimde Malatyaspor'a konsantre oldum. Lig'i iyi yerde bitirip, kupada finale çıkmak istiyoruz. Bu hedefleri gerçekleştirdikten sonra, bana gelen teklifler üzerinde düşünürüm. Benim için sorun yok. Sezon bittikten sonra benimle ilgilenen kulüple konuşabiliriz" dedi.

Mina’dan Sadık Çiftpınar yorumu: “Fenerbahçe’de başarılı olacağını düşünüyorum”

Devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan eski takım arkadaşı Sadık Çiftpınar hakkında ise Mina, "Çok iyi bir insan ve iyi futbolcu. İyi bir transfer yaptı, performansıyla da orada olmayı hak etmişti. Fenerbahçe'de daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Onu orada başarılı görmekten dolayı son derece mutluyum. Ona başarılar dilerim. Fenerbahçe'nin onunla sözleşme imzalaması onun çok iyi bir oyuncu olduğu anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler