Asamoah ve Holebas ile ilgili Ajansspor'a özel açıklamalar! İşte son durum...

26.01.2018 - 16:28 | Son Güncellenme: 26.01.2018 - 16:28

Asamoah ve Holebas ile ilgili Ajansspor'a özel açıklamalar! İşte son durum...

Galatasaray'da transfer girişimleri devam ediyor.

Sol bek transferi için kollarını sıvayan Sarı Kırmızlı yönetim gündemine birçok ismi aldı. Hedef Asamoah.

Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili Radyospor'da açıklamalarda bulunan Özgür Sancar, Asamoah transferine açıklık getirdi.

Özgür Sancar, "Galatasaray'ın transfer gündemindeki sol bek Asamoah, bu transferi beklemek lazım. Hedef Asamoah olabilir" dedi.

Konuyla ilgili olarak Özgür Sancar'a konuşan Asamoah'ın menajeri Federico Pastorello, "Juventus'la sözleşme yenileme haberi doğru değil. Şu anda Asamoah düşünme sürecinde. Herhangi olumlu ya da olumsuz bir gelişme yok! Şu anda Galatasaray'dan gelen bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan bir başka sol bek oyuncusu olan Watford'ın Yunan savunmacıs Holebas ile ilgili gerçeğe de Özgür Sancar ulaştı.

Futbolcuya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, futbolcunun açısından herhangi bir problem olmadığı ve bekleyişte olduğu ifade edildi.

Holebas kimdir?

Holebas bu sezon Watford forması altında 17 resmi maça çıktı ve 3 asist yaptı. Holebas 38 kez Yunanistan A Milli Takım forması giydi. 1984 doğumlu oyuncu daha önce Roma, Olympiakos, 1860 Münih gibi takımlarda forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler