Asist kralı durmuyor! Derbide sahnede...

21.03.2021 - 20:40 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 20:51

Beşiktaş forması giyen Rachid Ghezzal, Fenerbahçe maçında yine sahneye çıktı ve asist yaptı. Asist krallığına koşan Ghezzal, bu sezon Beşiktaş'ın en büyük kozlarından biri oldu. Peki Ghezzal kaç gol attı ve kaç asist yaptı? İşte detaylar...

Asist kralı durmuyor! Derbide sahnede...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın bu sezon transfer ettiği isimlerden bir olan Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı takıma olan katkısını derbide de sürdürdü. Cezayirli futbolcu, Fenerbahçe derbisinde asist yaptı. Detaylar haberde...

Ghezzal asisti yapan isim oldu

Vodafone Park Stadı'ndaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde dakikalar 48'i gösterdiğinde sahneye Hırvat stoper Domagoj Vida çıktı. Vida'nın attığı golde asisti yapan isim ise Rachid Ghezzal oldu. 

Asist krallığında Ghezzal zirvede

Sergen Yalçın'ın saha içindeki en büyük kozlarından biri olan Ghezzal, bu sezonki 13. asistine ulaştı. Siyah-beyazlı futbolcu Gençlerbirliği'ne de gol atmıştı.

En yakın rakibine 4 farkla yoluna devam ediyor

Rachid Ghezzal, yaptığı 13 asistle birlikte şu anda asist krallığı listesinde ilk sırada bulunuyor. Sivasspor'dan Max Gradel 9 asistle Rachid Ghezzal'ı takip ediyor. Ankaragücü'nden Saba Lobjanidze ve Göztepe'den Halil Akbunar ise 7 asist kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler