Asist Slimani, gol Denayer: Lyon, Sochaux'u eledi

06.03.2021 - 22:55 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 23:12

Dış haberler... Fransa Kupası son 32. turunda Olympique Lyon, sahasında Sochaux'u ağırladı. Bir dönem Türkiye'de futbol oynamış Slimani'nin asist, Denayer'in gol attığı müsabakada; Lyon farka gitti. Olympique Lyon, Denayer ve Slimani'nin skora katkılarıyla maçı 5-2 kazandı. Bu sonuçla beraber Lyon, Fransa Kupası'nda bir üst tura yükseldi. İşte detaylar...

Asist Slimani, gol Denayer: Lyon, Sochaux'u eledi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fransa Kupası'nın son 32 turunda Olympique Lyon, Ligue 2 ekiplerinden Sochaux ile karşılaştı. Sahada adım atılmadık yer bırakmayan Lyon'lu futbolcular, ilk yarıda 3 gol birden attı. Konuk takımdan Chris Bedia'da 90 dakikaya 2 gol birden sığdırarak; Lyon'a gözdağı verdi. Bu sezon Ligue 1'de şampiyonluk mücadelesi veren Olympique Lyon, Fransa Kupası'nda son 32'ye kaldı. Öte yandan, bir dönem Türkiye'de forma giymiş Islam Slimani ve Jason Denayer, kupa maçında skoru değiştiren futbolcular oldu. 

Olympique Lyon - Sochaux maç sonucu

Fransa Kupası son 32 turunda Olympique Lyon, Sochaux'u 5-2'lik skorla kupa dışına itti. Sochaux'ta Bedia 2 gol birden atarken; Bedia'nın bu gollerine Lyon'un 2003 doğumlu futbolcusu Rayan Cherki 2 golle karşılık verdi. Sahanın her yerinde mücadele edip, iyi bir oyun kompozisyonuna sahip olan taraf Olympique Lyon'du ve günün sonunda kazanan yine onlardı. 

Olympique Lyon - Sochaux goller

Kupa maçının son 32 turunda gol perdesini Lyon'lu Djamel Benlamri 8. dakikada açtı. Benlamri'nin erken golünü 2 dakika sonra Cornet'in golü takip etti ve skor 2-0 oldu. Deplasman ekibi Sochaux, 41. dakikada Chris Bedia ile Lyon'a cevap verdi. Ancak, devre arasına gitmeden son sözü, Lyon'un 17'lik hücum oyuncusu Rayan Cherki söyledi. Maçın ilk 45 dakikasındaki sonuç: 3-1

Maçın ikinci 45 dakikasında 3 defa gol sesi yükseldi. İlk golü, ikinci yarının hemen başında; 56. dakikada Chris Bedia kaydetti. Bedia'nın bu golüne, eski Galatasaraylı Jason Denayer 77. dakikada kafa golüyle karşılık verdi. Lyon'da son sözü söyleyen futbolcu, ilk yarıda olduğu gibi yine Cherki'ydi. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Islam Slimani'nin asistiyle sahneye çıkan Cherki, maçın skorunu tayin etti.

Senin için hazırladığımız haberler