Aşk 101 2. sezon izle! Netflix Aşk 101 2. sezon tüm bölümleri izle

Ali Bozkurt
01.10.2021 - 17:49 | Son Güncellenme: 01.10.2021 - 17:57

Netflix dizisi Aşk 101 2. sezonu yayınlandı. Yeni sezon yayınlandıktan sonra sosyal medyada gündeme oturdu ve düşmemeye devam ediyor. İzleyiciler ise Aşk 101 2. sezonu izlemek için araştırma yapıyorlar. Aşk 101 2. sezon izle gibi aramalar yapıyorlar. Aşk 101 oyuncuları kimler ve Aşk 101 2. sezon full hd izle... İşte detaylar...

Aşk 101 2. sezon izle! Netflix Aşk 101 2. sezon tüm bölümleri izle

2. sezonu yayınlanan Aşk 101 dizisi hayli merak edilmeye devam ediyor. Aşk 101 dizisini izlemek isteyenler araştırmaları arttırmaya başladılar. En çok izlenen dizi haline gelen Aşk 101 dizisi hakkında izleyiciler için detaylı araştırmalar yaptık. İşte Aşk 101 2. sezonu bilgileri...

Aşk 101 dizisinin konusu nedir?

4 uyumsuz ve 1 örnek öğrencinin ağırlıklı olarak 1998 yılında geçen hikâyesini anlatır. Hikâyeyi anlatan Işık (Bade İşcil) çoktan yetişkin olmuş, yıllar sonra tekrar buluşmak için lise arkadaşlarına mektup göndermiştir. Yetişkin Eda (Tuba Ünsal) ona katılmış ve diğerleri beklenmektedir. Yetişkin Işık'ın anlatımına ağırlıklı olarak 2000 ve öncesinin müzikleri de eşlik eder. 
 

Birbirinden farklı sebeplerden ötürü okul idaresiyle problem yaşayan Sinan (Mert Yazıcıoğlu), Kerem (Kubilay Aka), Eda (Alina Boz) ve Osman (Selahattin Paşalı) daha önce pek çok sefer atılma tehlikesi yaşamış ve neredeyse tüm öğretmenlerini bıktırmıştır. Okulun müdürü Necdet (Müfit Kayacan) okuldan atılmaları için fırsat kollarken onların okuldan atılmamaları için elinden geleni yapan tek öğretmen Burcu (Pınar Deniz) öğretmendir. 

4 haylaz öğrenci, Burcu öğretmenin tayinin çıktığını öğrendiklerinde gitmesini önlemek için onu okulun asi beden eğitimi öğretmeni Kemal'e (Kaan Urgancıoğlu) âşık etme planı yaparlar. Planın yürümesi için aşktan anlayan birilerine ihtiyaçları vardır. Okulun örnek öğrencilerinden Işık'ı (İpek Filiz Yazıcı) yardımcı olması için ikna ederler.

Aşk 101 dizisi nerede çekiliyor?

Birinci ve ikinci sezon çekimleri İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Akif Tunçel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.
 

Aşk 101 oyuncu kadrosunda kimler var?

Kaan Urgancıoğlu, Kemal
Pınar Deniz, Burcu
Mert Yazıcıoğlu, Sinan
Kubilay Aka, Kerem
Alina Boz, Eda
Selahattin Paşalı, Osman
İpek Filiz Yazıcı, Işık
Müfit Kayacan, Necdet
Bade İşcil, yetişkin Işık
Tuba Ünsal, yetişkin Eda

Aşk 101 2. sezon Netflix üzerinden yayınlandı. Diziyi izlemek için Netflix üyesi olmak gerekiyor. Netflix üyesi olmak için buraya tıklayınız.
 

Senin için hazırladığımız haberler