Futbolcu Aşkları ve İhanetleri.. Icardi, Pique, Sergen Yalçın, Totti

İsa Kethüda
27.09.2022 - 14:59 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 15:14

Wanda Nara ile Icardi’in yeniden barışınca, Pique'den Sergen Yalçın'a Sneijder'den Totti'ye birçok sansasyonel futbolcu aşkı gündeme geldi. İşte detaylar.

Futbolcu Aşkları ve İhanetleri.. Icardi, Pique, Sergen Yalçın, Totti

AJANSSPOR-HABER

Futbolcular oynadıkları futbol kadar yaşadıkları aşklarla da spor medyasının gündeminden düşmüyor. Son olarak Galatasaray'ın yeni yıldız transferi Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın aşkı manşetleri süsledi. İkilinin ayrılığı da kısa süre sonra yeniden barışması da en çok konuşulan konulardan biri oldu. Bu vesileyle en sansayonel 10 futbolcu aşkını yeniden hatırlatalım dedik.

1- Sergen Yalçın-Aslı Sarı aşkı

Türk futbolunun efsane ismi Sergen Yalçın, 4 yıl boyunca Aslı Sarı ile inişli çıkışlı bir ilişki yaşadı. Yalçın’ın gece kulübünde bir kadınla samimi görüntülerinin ortaya çıkmasıyla ilişki sona erdi. Ayrılığın ardından Sergen Yalçın, Aslı Sarı ve annesi hakkında ağır ifadeler kullanmıştı. Yalçın, şunları söylemişi: “Onu sevmekle hata etmişim, zerre üzülmüyorum. Ayrıldıktan sonra öğrendim neler yaptığını. Onun saf yüzüne aldanmayın.” Aslı Sarı’nın annesinin ilişkilerini onaylamaması hakkında da konuşan Yalçın, “Benim gibisini zor bulurlar. Annesi de kimmiş? Aslı’nın annesini ben parayla tartarım” diye konuşmuştu.

2 - Aysun Kayacı - Emre Aşık aşkı

Kariyerinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen, eski milli futbolcu Emre Aşık, ünlü manken Aysun Kayacı ile 7 yıllık uzun bir aşk yaşamıştı. Öyle ki Aysun Kayacı, aşklarının bitmemesi için Aşık’ın evlenme teklifini reddettiğini söylüyordu. İkilinin büyük aşkı, Aysun Kayacı’nın rol aldığı “Çat Kapı” dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy ile aşk yaşadığının ortaya çıkmasından sonra mutsuz sonla bitti. İkili basın kuruluşlarına yolladıkları faksla ilişkilerinin bittiğini açıkladı. Ayrılığın ardından Emre Aşık, “Ölünün ardından konuşmak istemiyorum” diye konuşurken Kayacı, “Duygularıma hükmedemedim” demekle yetinmişti.

3-Tanju Çolak-Hülya Avşar aşkı

Galatasaray ile tarihi başarılar elde ettikten sonra sansasyonel bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Avrupa Gol Kralı unvanlı Tanju Çolak'ın ünlü sinema oyuncusu Hülya Avşar ile yaşadığı yasak aşk da yıllarca hem spor hem magazin dünyasını meşgul etti. Tanju Çolak, Aysu Çolak ile evli olmasına rağmen Hülya Avşar ile olan ilişkisini devam ettirdi. İkilinin birlikteliğinin bitmesinin ardından yıllar sonra Çolak, "Galatasaray’da oynayarak ve Hülya Avşar ile aşk yaşayarak en büyük hayalimi gerçekleştirdim" diyerek ilginç bir açıklama yaptı. Avşar ise, Tanju Çolak ile ilişkisini hayatının en büyük pişmanlığı olarak nitelendirmişti.

4-Francesco Totti-Ilary Blasi aşkı

Kariyeri boyunca Roma’da oynayan ve şehrin simgesi haline gelen Francesco Totti, İtalyan model Ilary Blasi ile 2005 ile 2022 arasında 17 sene evli kaldı. 13 Temmuz’da boşanan çiftin ayrılık sebebinin Ilary Blasi’nin kişisel fitness antrenörü ile yasak ilişki yaşamasıydı. Blasi’nin telefonunu karıştıran ve aşk mesajlarını yakalayan Totti, “Aldatıldığımı öğrendiğim de hâlâ evliliğimi kurtarabileceğimi düşünüyordum fakat bir noktadan sonra dayanamadım. Ilary’e sordum ve bana o adamı tanımadığını söyledi. Sonra bildiğimi fark etti ve sadece kahve içmek için görüştüklerini söyledi. Ama ben fark ettim ki Mart 2021’de tanışmışlar. Hem o adam varmış hem de başkaları" dedi. 

5-Weslej Sneijder-Yolanthe Cabau aşkı

4.5 sezon Galatasaray forması da giyen Wesley Sneijder, İspanyol ve Hollanda vatandaşı olan sunucu Yolanthe Cabau ile 9 yıl evli kaldı. Bir çocuğu olan çiftin ilişkisi ihanet sebebiyle bitti. Ayrılıktan sonra depresyona giren ve çok kilo alan Sneijder, Yolanthe Cabau’yu aldattığını Hollanda gazetesi De Telegraaf’a şöyle anlatmıştı: “Her şey benim yüzümden kötüye gitmeye başladı. Sürekli partiler, kötü arkadaşlarla! Yolanthe’nin olmadığı partiler, içkiler ve kadınlar. Her şey kontrolümden çıkmıştı ve Yolanthe’ye her gün yalan söylüyordum. Bir gün dürüst oldum ve Yolanthe’ye her şeyi dürüstçe anlattım. Ve her şeyi kaybettim. Yolanthe hayallerimin kadınıydı.”

6-Iker Casillas-Sara Carbonero aşkı

Real Madrid'in efsanelerinden eski kaleci Iker Casillas, İspanyol sunucu Sara Carbonero ile büyük bir aşk yaşadı. İkilinin aşkı, Casillas’ın 2010 Dünya Kupası finalinin ardından röportaj verdiği Sara Carbonero’yu canlı yayında dudağından öpmesiyle tüm dünyada viral olmuştu. Çift, sonrasında evlenmiş ve iki de çocukları olmuştu. İkili 2019 senesinde sağlık sorunları ile gündeme gelmişti. Casillas, Porto antrenmanında kalp krizi geçirmiş, Sara Carbonero ise yumurtalık kanserine yakalanmıştı. İki isim de sağlığına kavuştu fakat evlilikleri geçtiğimiz sene sona erdi. Bu aşkın Casillas’ın Sara Carbonero’ya kanser tedavisi sürecinde destek olmaması sebebiyle bittiği iddia edilmişti. Sara Carbonero’nun bir gazeteye verdiği röportajda Casillas’a değil de onun kız kardeşine teşekkür etmesi iddiaları güçlendirmişti.

7-Thierry Henry-Nicole Merry aşkı

Arsenal ve Barcelona gibi kulüplerin formasını giyen ve futboluyla futbolseverlerin gözünün pasını silen Thierry Henry, İngiliz model Nicole Merry ile 4 yıl evli kalmıştı. Bir çocuğu olan ikilinin ilişkisi Thierry Henry’nin sadakatsizliği sebebiyle sona ermişti. Nicole Merry, Henry’nin cep telefonunda başka bir kadınla olan mesajlaşmalarını yakalamıştı. Bunun üzerine Henry, eşini ve çocuğunu terk ederek yeni transfer olduğu Barcelona’nın yolunu tek başına tutmuştu. Daha sonra Henry boşanmak için Nicole Merry’ye 10 milyon Dolar tazminat ödemişti.

8-Irina Shayk-Cristiano Ronaldo aşkı

Tarihin en iyi futbolcuları arasında gösterilen Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, Rus model Irina Shayk ile bir ilişki yaşamıştı. Magazin dünyasında bu ilişkinin PR amaçlı olduğunu savundu. Buna göre ikilinin arasında 5 yıllık bir sözleşme yapılmıştı. Irina Shayk ilişkileri hakkında gerçeği yıllar sonra açıklamıştı: “Hakkımızda birçok şey yazıldı fakat gerçek olan şuydu. Cristiano beni defalarca aldattı. İlişkimiz bu yüzden bitti. Ben gerçek bir kocam olsun isterdim ve böyle bir şeyi asla yapmazdım.”

9-Shakira-Gerard Pique aşkı

Barcelona forması giyen Gerard Pique, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile 12 yıllık büyük bir aşk yaşadı ve çiftin iki çocuğu oldu. Fakat evlilik 3 ay önce yaptıkları ortak açıklamayla son buldu. Ayrılığın sebebinin ise Pique’nin Shakira’yı 23 yaşındak üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aldatması oldu. Geçen hafta konuyla ilgili Elle dergisine konuşan Shakira şunları söyledi: “Bu ayrılık hem benim için hem de çocuklarım için çok zor. Çünkü ben spot ışıkları altında biriyim ve bu hep konuşuluyor. Çocuklarımı bundan korumaya çalışıyorum çünkü çocuklarımın anne ve babası ile alakalı böyle şeyler duyması veya okuması hoş değil. Sadece çocuklarımı korumaya çalışıyorum.”

10-Wanda Nara-Mauro Icardi aşkı

Listemizin son sırasında dünyaca ünlü Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile Arjantinli ünlü sunucu Wanda Nara’nın aşkı var. Icardi, Sampdoria forması giyerken Wanda Nara, Icardi’nin takım arkadaşı Maxi Lopez ile evliydi. Lopez ile çok yakın arkadaş olan Icardi, Lopez ve Wanda ile birlikte tatillere gidiyordu. O dönem Wanda Nara ile Icardi arasında aşk iddiları ortaya çıkmaya başladı. İddiaların gerçek olduğu anlaşılınca Maxi Lopez ile Wanda Nara boşandı. Wanda Nara, Lopez’den ayrıldıktan sonra Mauro Icardi ile evlendi. Geçen günlerde Wanda Nara, Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı fakat Icardi yaptığı Instagram paylaşımında Nara ile ilişkilerinin devam ettiğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi gerçeği! Jorge Jesus...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler