Asker selamı yorumu: 'Bir dahaki sefere...'

18.11.2019 - 15:41 | Son Güncellenme: 18.11.2019 - 12:43

Asker selamı yorumu: 'Bir dahaki sefere...'

Alman Milli Takımı'nın Türk asıllı orta sahası Emre Can, Kicker dergisine verdiği özel röportajda Cenk Tosun'un paylaştığı asker selamı verilen fotoğrafı beğenmesinden transfere kadar birçok konuda flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

A Milli Takımımızın Arnavutluk ile oynadığı karşılaşmada Cenk Tosun'un attığı gol sonrası büyük sevinç yaşanmış, futbolcularımızın birçoğu asker selamı vermişti. Emre Can ve İlkay Gündoğan ise Cenk'in paylaştığı o kareyi beğenirken bu durum Almanya'da büyük tartışma yaratmıştı.

Emre Can, bu konuyu Estonya maçının ardından Löw, Bierhoff ve takım olarak konuştuklarını ifade ederken, "Gelecekte daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum" dedi. 

Juventus'un Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmeyen 25 yaşındaki oyuncu, ocak döneminde takımdan ayrılabilir:

"Şu ana kadar sadece 4 maçta oynadım. O yüzden mutlu değilim. Ama güçlü kalıp çalışmaya devam edeceğim. Futbolda her an her şey olabilir."

Emre Can, altyapılarda forma giyen bazı oyunculara ise eleştiri getirdi:

"Altyapıdaki bazı futbolcuların yeteneklerini boşa harcamaları utanç verici. Bunu anlayamıyorum. Önlerinde hayatlarının fırsatı var fakat vüctu dilleri beni çok sinirlendiriyor. Onlarla konuşmaya çalışıyorum. Bazıları bu durumu anlayamıyor."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler