Icardi'nin gol müziği "Aşkın Olayım" yılın en çok dinlenen şarkısı oldu!

Burak Alaca
30.11.2023 - 01:43 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 02:00

Simge Sağın'ın Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısı 2023 yılının en çok dinlenen şarkısı oldu. İşte detaylar...

Icardi'nin gol müziği "Aşkın Olayım" yılın en çok dinlenen şarkısı oldu!

AJANSSPOR-HABER

Spotify, 2023'ün sonuna doğru yaklaşırken, her yıl yaptığı gibi sene içinde en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılarla ilgili bir özet paylaştı. Galatasary'ın Arjantinli santrforu Mauro Icardi'nin gol müziği olan Simge Sağın'ın bu yılı kasıp kavuran şarkısı "Aşkın Olayım", Spotify'da 2023 yılının en çok dinleneni oldu. 

Galatasaraylılara şarkıyı Icardi ile ezberledi

Mauro Icardi'nin attığı goller sonrasında RAMS Park'ta çalan "Aşkın Olayım" şarkısını, Galatasaraylı taraftarlar tek bir ağızdan söyledi ve ezbelerdi. 30 yaşındaki yıldız golcü, geçmişte Instagram hikayesinde de "Aşkın Olayım" şarkısını söyledi. 

Galatasaray'ın mabedinde 24 kez çaldırdı

Galatasaray formasıyla çıktığı 48 maçta 39 gol kaydetmeyi başaran Mauro Icardi, bu gollerin 24 tanesini RAMS Park Stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde kaydetti. RAMS Park'ta attığı 24 golün hepsinde "Aşkın Olayım" şarkısıyla golü kutlayan sarı kırmızılı taraftarlar, geçen seneki şampiyonluk töreninde de Icardi'nin ağzından bu şarkıyı dinledi. 

İlgini Çekebilir
Icardi attı, milimetrik ofsayt devreye girdi
Habere Git

Simge ve Icardi birlikte söyeldi

Galatasaray'ın geçen sezon ligde şampiyon olmasının ardından düzenlenen şampiyonluk törenine, "Aşkın Olayım" şarkısının sahibi 42 yaşındaki Simge Sağın'da katıldı. Icardi'yle beraber Galatasaraylı taraftarların karşısına çıkan Simge, "Aşkın Olayım" şarkısını Arjantinli golcü ile birlikte söyledi. 

Aleyna Tilki iddialarına "Sahte" dedi

Attığı gollerle ve sergilediği performansla Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi hakkında, Aleyna Tilki'nin "Başıma Belasın" adlı şarkısını kullanacağı ve yeni gol müzğinin bu şarkı olacağı iddia edildi. Golcü futbolcu, resmi Instagram adresinden "Sahte" diyerek bu haberleri yalanlamış oldu ve yine attığı gollerde "Aşkın Olayım" şarkısının çalacağını duyurdu. 

2018'de çıktı Icardi ile parladı

Geçtiğimiz sezon Mauro Icardi ile birlikte tüm Türkiye'de büyük ün kazanan "Aşkın Olayım" parçası aslında 2018 yılında piyasaya sürülmüştü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler