Asla gerçekleşmemiş transfer dedikoduları!

10.01.2020 - 18:32 | Son Güncellenme: 11.01.2020 - 01:44

Dünya futbol tarihinde yılan hikayesine dönen transferler hangileri?

Asla gerçekleşmemiş transfer dedikoduları!

Dünya futbbol tarihinde asla gerçekleşmemiş transfer dedikoduları!

 Dünya futbol tarihinde asla gerçekleşmemiş transfer dedikoduları vardır. İşte o transfer dedikoduları...

CHELSEA: Steven Gerrard

Steven Gerard kariyeri boyunca sadece Manchester United'la flört etmedi. Gerard 2004 yazında Liverpool'la transfer görüşmeleri sırasında transferin çıkmaza girdiği bir dönemde Chelsea'yle masaya oturdu. Gerard o dönemi kariyerinin en zor 6 haftası olarak nitelendiriyor.

Manchester United: Ronaldinho

2003 yılında Ronaldinho'yu kadrosuna katmak için büyük çaba sarfeden Manchester United bunu başaramamıştı. Dönemin Menajeri Alex Ferguson, Ronaldinho'nun menajerinin aynı zamanda abisinin bu transferi zora soktuğunu açıklamıştı.

Manchester City: KAKA

2009 yılında Kaka için 100 milyon sterlini gözden çıkaran Manchester City, oyuncuyu ikna edememişti. Kaka ardından Real Madrid'le sözleşme imzaladı.

BLACKBURN: Zinedine Zidane

1995 yılında Menajer Kenny Dalglish, Zidane'ın transferi konusunda Bordeaux 'la anlaşmaya vardı. Ancak kulübün sahibi Jack Walker "Elimizde Tim Sherwood varken Zidane'a gerek yok" diyerek bu transferi veto etti.

WEST HAM: Andriy Shevchenko

Henüz 18 yaşında West Ham United'ın kapısından dönen Andriy Shevchenko daha sonra futbol tarihinin en büyük golcülerinden biri oldu.

BOLTON: Rivaldo

2004 yılında Bolton'da oynamayı çok istediğini belirten Rivaldo ancak futbol yerine parayı düşündüğü söylenerek Bolton trarafından veto edilmiş.

SHEFFIELD UNITED: Diego Maradona

Diego Maradonoa henüz 17 yaşındayken Sheffield United'ın kapısından dönmüş. Dönemin scoutu Harry Haslam 200 bin euro karşılığında kulüple el sıkışmasına rağmen Sheffield United tercihini 160 bin euro vererek Alex Sabella'dan yana kullanmış.

Arsenal: İbrahimovic

Malmö'de oynadığı dönem Arsen Wenger, İbrahimovic'i Londra'ya davet eder. Ancak İbrahimovic bu davette umduğunu bulamadığını söyleyerek Arsenal'e transfer olmaz.

Aston Villa: Falcao

Falcao, River Plate'te oynadığı dönemde Aston Villa tarafından takibe alınır ancak somut bir adım atılmaz.

Senin için hazırladığımız haberler