Galatasaray, Kerem Demirbay İle Görüşmelere Başladığını KAP'a Bildirdi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
01.08.2023 - 22:07 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 23:39

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Kerem Demirbay’ın transferi konusunda futbolcu ve Bayer Leverkusen ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray, Kerem Demirbay İle Görüşmelere Başladığını KAP'a Bildirdi | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Son olarakl Gaziantep FK'dan Günay Güvenç'i kadrosuna katan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Kerem Demirbay’ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Bayer Leverkusen ile resmi görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray, Kerem Demirbay'ı KAP'a bildirdi

KAP'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay’ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Bayer Leverkusen ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Kerem Demirbay'ın Leverkusen kariyeri

2019 yılında Hoffenheim'dan Bayer Leverkusen'e 32 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan  merkez orta saha oyuncusu, çıktığı 149 maçta 15 gol ve 30 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

30 yaşındaki yıldız oyuncu kariyerinde Bayer Leverkusen, Hoffenheim, SG Wattenscheid 09 U19, Borussia Dortmund II, Fortuna Düssseldorf, 1.FC Kaiserslautern, SG Wattenscheid 09 U17, Borussia Dortmund U19, Hamburger SV II ve Hamburg A takım formalarını da giydi.

Kerem Demirbay, İstanbul Havalimanı'na geldi

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı futbolcu Kerem Demirbay, İstanbul Havalimanı'na geldi.

"Teklifler vardı ama benim için tek seçenek Galatasaray"

Çok mutlu olduğunu söyleyen Demirbay, "Küçüklüğümden beri hayal ettiğim şey nasip oldu. Çok mutluyum burada olduğum için. Biraz da yorgunum. Bu zamana kadar ne yaptıysa taraftarlar aynısını yapmaya devam etsinler. Ben hazırım. Teklifler vardı ama benim için tek seçenek Galatasaray" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler