'Aslan gibi' polemik!

21.01.2021 - 08:59 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 09:10

Galatasaray haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, 6-1 kazanılan Denizlispor maçı sonrası Mustafa Cengiz'in dün başlattığı 'Aslan gibi sponsor' kampanyasından haberdar olmadığını söylemesi sarı-kırmızılarda yeni bir tartışma başlattı. Fatih Terim'in bağış kampanyasından haberi mi yok? İşte detaylar...

'Aslan gibi' polemik!

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ile Teknik Direktör Fatih Terim'in yıldızları uzun süredir barışmıyor. Başkan Cengiz'in geçen hafta Terim'le yaptığı görüşmeden sonra söylediği "Hocamdan çekinmem, hocam da benden çekinmez" sözüyle dile getirdiği ilişkide dün gece yeni bir gelişme yaşandı. Başkan Cengiz'in öğleden sonra duyurduğu 'Aslan gibi sponsor' kampanyasından Terim'in haberi olmadığı ortaya çıktı. Detaylar haberde...

Terim Gençlerbirliği maçında istediği oyuncuları açıkladı

Fatih Terim, kulübün transfer politikasından duyduğu rahatsızlığı Gençlerbirliği maçı sonrası dile getirmişti. Terim'in kadrosunda görmek istediği oyuncuları sayması yönetimi rahatsız etmişti. Türkiye Kupası için gidilen Yeni Malatya deplasmanında Terim'in "Çok derin bir yalnızlık hissettim" demesiyle kriz büyümüştü. Başkan Cengiz ile Fatih Terim, bunun ardından geçen hafta statta toplantı yapmıştı. Toplantı sonrası Cengiz'in, "Transfer yapamasak da hocamız şampiyonluğa oynayacak kadroya sahip olduğunu söyledi" açıklamasına; Terim, Beşiktaş derbisi sonrasında "Transfer istemiyorum diye bir şey demedim" diyerek yanıt vermişti.

Galatasaray Başkanı kampanya başlattı

Galatasaray'da transfer tartışmaları sürerken Başkan Mustafa Cengiz dün "Aslan gibi sponsor" isimli kampanyayı başlattığını açıkladı. Cengiz, kampanya için nasıl karar verdiğini şöyle anlattı:

"Gecenin 1'i ya da 2'siydi, mesajlar üst üste gelince beni uyardılar, 'Twitter'a bak' dediler. Bir hashtag gördüm, taraftar bir topic açmış. "AslanGibiSponsor" diye. Bunun aslı, Galatasaray'a maddi destek. Müthiş duygulandım. Yorumları okudum. Genel olarak taraftarımızın kulübe, maddi duruma sahip çıkmaya çalıştığını gördüm. 'Aslan gibi sponsor' diyorlar. Çok duygulandım. Gönlüm bu hashtagin sevinciyle kanatlandı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu konuşmadan sonra Euro ve TL olarak IBAN numaraları yayınlanacak. SMS ile destek de olacak."

Cengiz'in açıklamaları gündem oldu

Cengiz'in bu açıklamalarından sonra Galatasaray'ın kampanyası hem kendi taraftarları hem rakip takım taraftarları tarafından yoğun şekilde tartışılmaya başlandı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Terim'in haberi olmayan kampanya

Gündeme bu kadar damga vuran kampanya ile ilgili Teknik Direktör Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar dikkati çekti. Sarı-kırmızılı taraftarlar üzerinde büyük etkisi olan Fatih Terim, basın toplantısında kampanya ile ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Bağış kampanyası mı? Kim başlattı? Haberim yok haberim olmayan bir şeyle ilgili konuşmam doğru olmaz."

Aralarındaki iletişim eksikliğinin göstergesi

Galatasaray Başkanı Cengiz'in büyük önem verdiği kampanya konusunda Fatih Terim'in haberi olmaması ikili arasındaki iletişim eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Senin için hazırladığımız haberler