Aslan gözünü 3 puana dikti

Eren Tuncay
03.04.2021 - 11:05 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 11:31

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Taraftarlar maçtan önce Hatayspor - Galatasaray muhtemel 11'i, sakat ve cezalılar gibi araştırmalar yapmayı sıklaştırdı. İşte Hatayspor - Galatasaray maçı öncesinde tüm detaylar haberimizde...

Aslan gözünü 3 puana dikti

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında Galatasaray, zorlu Hatayspor deplasmanına konuk olacak. Hatayspor - Galatasaray maçının muhtemel 11'i, sakat-cezalıları ve hakemi merak ediliyor. İşte detaylar...

Cimbom kayıp istemiyor

Milli ara sonrasında Fatih Terim'in ekibi son 10 hafta kala sağlam devam etmek istiyor. Son dört maçta iki yenilgi ve bir beraberlik alan Galatasaray'da hedef mutlak üç puan.

Hatay galibiyete hasret

Hatayspor da sarı-kırmızılı ekip karşısında galibiyete kenetlenmiş durumda. Ligdeki son galibiyetini Ankaragücü'ne karşı 4-1'lik skorla 27 Şubat tarihinde alan Hatayspor, Mart ayında oynadığı üç maçını ikisini kaybetti, birinde berabere kaldı. 

Hatayspor - Galatasaray maçın hakemi kim?

Hatayspor - Galatasaray maçını Abdülkadir Bitigen yönetecek. Abdülkadir Bitigen'in ayrdımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak.

VAR: Koray Gençerler

AVAR: İbrahim Çağlar Uyarcan

Hatayspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Hatayspor - Galatasaray maçı 3 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak ve beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

Boupendza oynayacak mı?

Gabon Milli Takımı'nda yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Aaron Boupendza'nın önce Galatasaray maçında oynamayacağı açıklansa da, Hatayspor yetkililerinden golcü futbolcunun son testinin negatif çıktığı ve mücadelede forma giyebileceği bilgisi gelmişti. Ancak Boupendza'nın Galatasaray'a karşı oynayıp oynmayacağı hâlâ net değil.

Galatasaray'da sakat ve cezalılar

Sakatlar: Emre Kılınç, Taylan, Kerem

Cezalılar: Yedlin, Marcao, Luyindama

Hatayspor'da sakat ve cezalılar

Sakatlar: Selim Ilgaz, Billong, Soner

Cezalılar: Kone, Katranis

Muhtemel 11'ler

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Pablo, Mesut, Ribeiro, Aabid, Sackey, Akintola, Muhammed Mert, Kamara.

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Ozornwafor, Saracchi, Etebo, Arda , Feghouli, Gedson, Onyekuru, Falcao.

Senin için hazırladığımız haberler