Galatasaray, PSG'den Junior Dina Ebimbe'yi Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
18.02.2022 - 09:28 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 09:40

Galatasaray'da son dakika transfer haberi: Aslan, gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladı. G.Saray, Paris Saint-Germain'den Junior Dina Ebimbe'yi kiralamak istiyor. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, PSG'den Junior Dina Ebimbe'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent raporunu yönetimle paylaştı. İspanyol çalıştırıcı listesine Fransız devinden bir ismi ekledi.

Öncelik orta saha transferi

Özellikle orta saha bölgesine yoğunlaşan sarı kırmızılılar, devre arası transfer döneminde de gündemde olan Paris Saint-Germain'in genç oyuncusunu listesinde tutuyor.

Hedef PSG'den Junior Dina Ebimbe

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın hedefinde Junior Dina Ebimbe var. Aslan, 21 yaşındaki futbolcuyu  Paris Saint-Germain'den kiralamak istiyor. İki kulüp arasında devre arasında da temaslar kurulmuş ancak orta bir noktada buluşulamamıştı.

Sözleşmesi Haziran 2023'te bitiyor

Paris Saint-Germain altyapısından yetişen Junior Ebimbe, bu sezon 8'i lig olmak üzere toplam 12 resmi maçta PSG forması giydi ve 407 dakika süre aldı. Orta saha ve sağ kanat mevkilerinde oynayan Ebimbe 2019-2020 sezonu başında A takıma yükselmişti. Kamerun asıllı Fransız futbolcunun PSG ile olan sözleşmesi 2023 Haziran'da sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler