Gaziantep FK Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

20.03.2022 - 09:55 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 15:15

Avrupa defterini kapatan Galatasaray, lige döndü. Sarı-kırmızılılar 30. hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. İşte detaylar...

Gaziantep FK Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılı takım, geride kalan 29 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı takım topladığı 38 puanla 29. haftayı averajla 11. sırada bitirdi.

Gaziantep FK ise ligde oynadığı maçların 10'unu kazanırken, 7'sinde berabere kaldı ve 12'sini kaybetti. Gaziantep temsilcisi hanesine yazdırdığı 37 puanla 29. haftayı averajla 14. sırada tamamladı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray, 2-0 kazanmıştı

Gaziantep FK Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kalyon Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabaka beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

 

Gaziantep FK Galatasaray maçının hakemi kim? 

Kritik karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Yiğit Aslan.

Gaziantep FK Galatasaray maçının VAR hakemi kim?

Volkan Bayarslan, Gaziantep FK - Galatasaray maçının VAR hakemi olarak atandı. AVAR'da ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Oğuzhan Çakır görev yapacak.

 

Gaziantep FK Galatasaray maçının ilk 11'leri

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Papy, Caulker, Tosca, Sagal, Doğan, Recep, Maxim, Joao, Muhammet

Galatasaray: Muslera, Semih, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Kerem, Morutan, Gomis.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın yıldız oyuncuları milli takıma çağrıldı!
Habere Git

Gaziantep FK Galatasaray maçının sakat ve cezalıları

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Mostafa Mohamed ve Ömer Bayram, Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı kafilede Arda Turan ve Fatih Öztürk yer almadı.

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart ceza sınırında bulunan Fernando Muslera da kart görmesi durumunda 31. haftadaki VavaCars Fatih Karagümrük maçında görev alamayacak.

Gaziantep FK'de sakatlığı bulunan Merkel, Mendyl ve Borven karşılaşmada forma giyemeyecek.

Gaziantep FK Galatasaray maçının iddaa oranları

Süper Lig'in 30. hafta maçı olan Gaziantep FK - Galatasaray maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Gaziantep FK'nın galibiyetine 2.70 oran, beraberliğe 3.10, Galatasaray'ın galibiyetine ise 2.22 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.00, 2,5 Alt oranı 1.81 ve 3,5 Alt oranı 1.28 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.21, 2,5 Üst oranı, 1.79, 3,5 üst oranı 2.65 oldu.

Muslera, 14 hafta sonra kaleyi geri alıyor

Galatasaray'ın 35 yaşındaki file bekçisi Fernando Muslera, aylar sonra kaleyi geri alıyor... 16. haftadaki Sivasspor deplasmanında sakatlanan Uruguaylı eldiven, 30. haftadaki Gaziantep deplasmanıyla formasına kavuşuşuyor. Aslan'ın hocası Torrent'in, ara transferde takıma katılan Inaki Pena'nın yerine bugün kalede Muslera'ya şans verdi. 


Semih Kaya 11'de

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'a geri dönen Semih Kaya da, Gaziantep FK karşısında maça ilk 11'de başlıyor. Sarı-kırmızılı formayla bu sezon ilk maçına çıkacak olan 31 yaşındaki savunma oyuncusu Yeni Malatyaspor'daki son maçını da Gaziantep FK'ya karşı oynamıştı.

Ayrıca, Sacha Boey ve Omar Elabdellaoui sağlık problemleri sebebiyle kadroya alınmadı.

Gaziantep FK ile 6. randevu

Galatasaray, Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep FK ile bu kulvarda 6. kez karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, rakibi ile daha önce oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 12 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 5 gol gördü.

Gaziantep'in iç sahada sadece 1 yenilgisi var

Gaziantep FK, Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı maçlarda sadece Adana Demirspor'a mağlup oldu ve topladığı 37 puanın 31'ini seyircisi önünde elde etti.

Güneydoğu ekibi, iç sahada çıktığı 14 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Bu müsabakalarda rakip fileleri 28 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde ise 14 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler