Aslan, Salih Uçan ile anlaşmaya vardı

11.12.2020 - 10:18 | Son Güncellenme: 11.12.2020 - 10:26

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen ve bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Salih Uçan ile her konuda anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı takım Salih'i devre arasında kadrosuna katabilmek için görüşmelere resmen başladı. İşte detaylar...

Aslan, Salih Uçan ile anlaşmaya vardı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın, Alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan ile her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi. 

Terim çok istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden Salih Uçan'la prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. 

Alanyaspor'la görüşmeler başladı

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi için, kulübü Alanyaspor'la da görüşmeler başladı. 

Uzlaşma sağlanamazsa...

İlk hedef, oyuncuyu devre arasında kadroya katabilmek. Ancak bonservis pazarlığında uzlaşma sağlanamazsa, ligin bitimi beklenecek. 

Galatasaray böylece Salih'i bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayabilecek

Terim'in, tıpkı Taylan'da olduğu gibi, Salih'in de Galatasaray formasıyla büyük bir çıkış yaşayacağını ve orta sahada uyumlu bir ikili yakalayacağını düşünüyor.

Yerli iskelet kuruluyor

Bu arada Salih'le Türkiye içinden başka kulüplerin de ilgilendiği, ancak oyuncunun Fatih Terim'le çalışmak için Galatasaray'ı tercih ettiği öğrenildi. 

Tecrübeli teknik adam, Taylan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Salih Uçan ve birkaç yerli oyuncuyla daha önümüzdeki yılların iskeletini kurmayı planlıyor.

12 maç 1 gol

Bu sezon 12 maçta sahaya çıkan 26 yaşındaki oyuncu 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler