Aslan, Saracchi için harekete geçti

17.11.2020 - 08:53 | Son Güncellenme: 17.11.2020 - 09:00

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Leipzig'den kiraladığı sol bek oyuncu Marcelo Saracchi'nin bonservisini alabilmek için harekete geçtiği iddia edildi. Ancak düzenli maaşını alamayan Uruguaylı oyuncunun takımda kalıp kalmayacağı konusunda da düşünceli olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Aslan, Saracchi için harekete geçti

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, geçen sezon Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'den kiraladığı Marcelo Saracchi'nin bonservisini almak için girişmlere başladı. 

Alman kulübü ile ön görüşme yapılacak

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da Marcelo Saracchi bilmecesi... Sarı- Kırmızılılar, Leipzig'den kiraladığı Marcelo Saracchi'nin bonservisini almak için harekete geçti. Galatasaray, sezon ortasında Alman kulübü ile ön görüşme yapacak.

Kalıp kalmayacağı soru işareti

Ancak Saracchi'nin Galatasaray'da kalıp kalmayacağı ise soru işareti... 22 yaşındaki genç oyuncu Galatasaray'da maaşını düzenli alamadığı için düşünceli. 

Terim bonservisin alınmasını istiyor

Teknik Direktör Fatih Terim ve arkadaşlarından çok memnun olan Uruguaylı sol bekin sezon sonuna kadar fikrinin değişip değişmeyeceği ise merak konusu. Cimbom'da Teknik Direktör Fatih Terim, Saracchi'nin bonservisinin alınmasını çok ama çok istiyor.

Galatasaray'ın Uruguaylı sol bek oyuncusu Marcelo Saracchi, Teknik Direktör Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

6 maç 1 asist

Bu sezon 6 maçta sahaya çıkan ve sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Saracchi 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler