Aslan seriye bağladı, zirve için kükrüyor

02.02.2020 - 23:28 | Son Güncellenme: 02.02.2020 - 20:50

Aslan seriye bağladı, zirve için kükrüyor

Lider Sivasspor'un yenildiği haftada, Galatasaray evinde Kayserispor'u 4-1 ile geçti. Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek isteyen Cimbom'a galibiyeti getiren golleri Adem Büyük, Donk ve Feghouli (2) kaydetti.

Konuk ekip Kayserispor'un tek golü ise Mesanovic'ten geldi.

Bu sonuçla Galatasaray bu sonuçla ligde 36 puana yükselerek lider Sivasspor'la olan puan farkını 5'e indirdi. Konuk ekip ise 11 puanla son sırada kaldı.

Ömer Bayram asistlerine devam etti

Sarı-Kırmızılı takımda bu sezon başarılı performans sergileyen Ömer Bayram, Kayserispor maçında da 2 asist yaparak bu sezonki 8. asistine ulaştı.

Mariano geç açıldı

Devre arasında takımdan gönderilmesi gündemde olan Mariano da Adem Büyük'ün attığı golde asist yapan isim oldu. Brezilyalı futbolcu ligde forma giydiği son 3 maçta 3. kez asist yaptı.

Belhanda cezalı duruma düştü

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda maçın 49. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Deneyimli futbolcu 21. hafta oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Galatasaray öne geçti. Feghouli'nin pasıyla sağda topla buluşan Mariano'nun ortasında, Adem Büyük'ün ön direkte dokunduğu meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.

21. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Ömer Bayram'ın sağ çaprazdan ortasında penaltı noktası üzerinde göğsüyle topu kontrol eden Donk, döndükten sonra havada yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.

34. dakikada Hes Kablo Kayserispor gole yaklaştı. Miguel Lopez'in sağdan ortası sonrası Mesanovic'in ön direkte yaptığı vuruşta meşin yuvarlak açıyı daraltan kaleci Muslera'dan döndü.

İKİNCİ YARI BİRAZDAN

Senin için hazırladığımız haberler