Galatasaray, Yunus Akgün'le Anlaştı, Sırada Kerem Aktürkoğlu Var | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
05.12.2022 - 09:17 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 09:36

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray, iç transferde Yunus Akgün ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı takımda sırada Kerem Aktürkoğlu var...

Galatasaray, Yunus Akgün'le Anlaştı, Sırada Kerem Aktürkoğlu Var | Transfer Haberleri

2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı değerlendiren Galatasaray, hazırlık maçında İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya Nef Stadyumu'nda 1-0 mağlup oldu.

Galatasaray, Villarreal ile karşılaşacak

Sarı-kırmızılı takım, ikinci hazırlık maçını 6 Aralık Salı günü La Liga'nın güçlü ekiplerinden Villarreal ile yapacak. 

Galatasaray-Villarreal D-Smart'ta

Galatasaray ile Villarreal arasında salı akşamı saat 20.00'de Nef Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı, D-Smart 77 ve Kanal Spor Smart naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Jesus istedi, yönetim yıldız isim için harekete geçti! Ocak ayında...
Habere Git

Okan Buruk: "Az süre alan oyuncularımızın performanslarını gördük"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da, Rayo Vallecano ile oynanan mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Buruk, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bu tür bir maç oynamak bizim için sevindirici. Hazırlık maçları, iyi bir statta ve rakiple oynandığında daha iyi oluyor. Oynamayan oyuncular için bu maçların çok faydalı olacağını dile getirmiştim. Bugün bunu gördük. Son maçtan ilk 11’de olan yalnızca Abdülkerim sahadaydı. Az süre alan oyuncularımızın performanslarını gördük. Bazen bu tür maçlarda oyuncuların performansı görülür ancak burada önemli olan hazırlık maçı oynayabilmekti. Hafta içi 6 tane iyi ve yoğun antrenmanlar yaptık. Bu tür maçlarda iyi-kötü oyundan ziyade oynamak önemliydi. Oyunculara maç kondisyonu vermek önemliydi.

"Galatasaray’ın geleceğini maçın sonunda sahada gördük"

İki takım da oyun içinde zaman zaman iyi şeyler yaptı. Temiz bir maç oldu. Pası deneyen, iyi oyun oynamaya çalışan iki takım gördük. Patrick van Aanholt, ve Okan Kocuk dışında genç bir kadroyla sahadaydık. Galatasaray’ın geleceğini maçın sonunda sahada gördük. Onları sahada görmek ayrıca mutlu ediyor. Ben de oradan geldim. Onlar gibi ilk şansımı burada buldum. Akademiden bu kadar çok oyuncunun bizimle olması, antrenman yapması benim için çok önemli. Camiamız ve akademimiz için önemli. Buraya gelip destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederim.” 

Galatasaray'da Yunus Akgün imzayı atıyor

Öte yandan, transferde çalışmalarını sürdüren Aslan'da Victor Nelsson'un ardından iç transferde ikinci imzayı Yunus Akgün atıyor. Yunus'ta mutlu sona ulaşan sarı kırmızılı kulüpte sıradaki hedef ise Kerem Aktürkoğlu. İşte haber ile ilgili detaylar...

İlgini Çekebilir
İngiliz kulüpleri F.Bahçeli yıldız oyuncu için devrede!
Habere Git

Galatasaray, Yunus'la anlaşmaya vardı

Sabah'ta yer alan habere göre; Yunus'la görüşmelere başlayan G.Saray yönetimi, oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. 

Galatasaray'ın Yunus Akgün'e ödeyeceği ücret belli oldu

900 bin TL ile A Takım'ın en az kazanan ismi olan 22 yaşındaki kanat oyuncusuna yeni sözleşmesinde yıllık 12-13 milyon TL ödenecek. 

Galatasaray'da sırada Kerem Aktürkoğlu var

Yunus'ta mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılı kulüpte sıradaki hedef Kerem Aktürkoğlu. 

İlgini Çekebilir
İngiltere Dünya Kupası'na devam ediyor, futbolcuları eve dönüyor!
Habere Git

Kerem'in G.Saray'dan beklentisi 20 milyon TL

13 milyon TL'lik ilk teklifi kabul etmeyen Kerem'in 20 milyon TL beklentisi var. Taraflar arasında görüşmeler tekrar başlayacak.

24 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu bu sezon forma giydiği 21 maçta 6 gol ve 3 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yunus Akgün ise, bu sezon süre aldığı 16 maçta 1 gol ve 2 asist ile oynadı. Genç yıldızın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler