Aslan'a yeni Kolombiyalı golcü! Bedavaya geliyor...

28.03.2021 - 14:27 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 14:49

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da transfer gelişmesi yaşandı. Radamel Falcao ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı kırmızılılarda gündem River Plate'in golcüsü Santos Borre oldu. İşte Galatasaray - Santos Borre transferinde son durum. Detaylar haberimizde...

Aslan'a yeni Kolombiyalı golcü! Bedavaya geliyor...

Galatasaray, yıllık 5 milyon Euro garanti ücret ve bonusları bulunan Radamel Falcao ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim dünyaca ünlü golcünün yerine yine bir Kolombiyalı ismi transfer etmek için düğmeye bastı.

Yüksek maliyeti sebebiyle sezon sonunda Falcao ile yollar ayrılmanın planları yapılırken sarı-kırmızılı yönetim, Amerika ve Arap takımları başta sezon sonunda gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacak.

Fotomaç'ın haberine göre Falcao'nun yerine düşünülen ilk isim Santos Borre… Arjantin ekiplerinden River Plate ile sözleşmesi bitecek olması, Galatasaray'ın ilgisini artıran faktörler arasında yer alıyor.

Sarı-kırmızılı takım 25 yaşındaki oyuncuyu bonservissiz almak için görüşmelere başladı. Borre bitiriciliği, çalım yeteneği ve hızıyla dikkat çekiyor.

Gelecek sezon Mohamed'in yanına bu özelliklerde bir isim arayan Cimbom, transfer sezonu açılmadan oyuncuyla söz kesmeye çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler