Galatasaray'da Dursun Özbek Yönetimi 5 Transfer Daha Yapacak

Akın Ungan
20.07.2022 - 13:55 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 14:14

Yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Dursun Özbek yönetimi, 5 transfer daha yapmayı planlıyor. Okan Buruk'un öncelikli hedefi ise orta saha.

Galatasaray'da Dursun Özbek Yönetimi 5 Transfer Daha Yapacak

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'dan Marcao, Mostafa Mohamed, Mbaye Diagne gibi isimler ayrılırken, Cimbom şu ana kadar stoper Abdülkerim Bardakcı, sol bek Kazımcan Karataş, 8 numara Sergio Oliveira, santrfor Haris Seferovic ve sağ bek Leo Dubois transferlerini bitirdi.

5 transfer daha hedefleniyor

Sarı-Kırmılılar, gerçekleştirdiği 5 transferin yanı sıra dönem sonuna kadar 5 futbolcuyu daha kadroya katmayı hedefliyor. Galatasaray'ın takviyede bulunmayı düşündüğü mevkiler ise şu şekilde:

  • 1 defansif orta saha
  • 1 ofansif özellikli orta saha
  • 1 kanat
  • 1 santrfor
  • 1 stoper

Okan Buruk ve ekibinin öncelikli hedefi

Galatasaray teknik heyetinin öncelikli hedefi ise orta saha kısmının hallolması. Bonservisi elinde olan Florian Grillitsch için girişimler devam ederken, taraftarın en çok istediği isimlerin başında geliyor.

Emre Kılınç soruldu

Galatasaray'da mevcut kadrodaki oyunculara yurt içinden birçok talip çıkarken, Emre Kılınç'ın da eski kulübü Sivasspor'un teknik heyeti tarafından durumunun sorulduğu belirtildi. Galatasarsy tarafı ise şu an için Emre'den memnun olduklarını söyledi.

İlgini Çekebilir
Aslan'da Seferovic'ten sonra ikinci golcü çıkarması! Görüşme yapıldı...
Habere Git

Teklifler değerlendirilecek

Fakat Emre ve tüm oyuncular için dönem sonuna kadar gelecek teklifler değerlendirilmeye açık. Değerini bulan ya da teknik heyet tasarrufuyla kimsenin ayrılığı Galatasaray'da sürpriz olmaz.

Senin için hazırladığımız haberler